Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért lett ekkora szar a Star...

LeonScottKennedy kérdése:

Miért lett ekkora szar a Star Wars VIII?

Figyelt kérdés
2017. dec. 21. 14:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
77%
Ugyan én nem láttam, de azt hallom mindenkitől hogy tök jó. Neked mi ért nem tetszik, ha lehet spoiler nélkül köszi.
2017. dec. 21. 15:02
 2/15 anonim ***** válasza:
72%
Vannak röhejes és logikátlan jelenetek benne, a poénok nagy része nem működik; a moziteremben ülőkben inkább kínos feszengést váltott ki érezhetően. Ezen kívül túl hosszú, egy húsz perc lazán levágható lett volna, de akár több is. Plusz az egész film max másfél napot ölel fel, egyetlen esemény zajlik végig, (egy csata ) az ember figyelme lankad ha már 40 perce ugyanaz a helyszín, és változatlan a cselekmény, valahogy feszültség sincs benne, a nézőnek nincs ideje megkedvelni egy-egy új szereplőt, nem is tudunk így aggódni értük, vagy beleélni magunkat a szituációkba. Egyébként még így sem volt rossz, de lehetett volna sokkal ütősebb
2017. dec. 21. 15:06
 3/15 anonim ***** válasza:
38%
Oké én nem vagyok SW fan, de szerintem tök jó az összes rész. Ha szeretnél igazán szar filmeket, akkor nézz román művészfilmeket, amikben pl egy nő 140 percen keresztül a macskáival beszélget. Ezután nézd meg újra a SW-t. Rögtön tetszeni fog.:)
2017. dec. 21. 15:27
 4/15 anonim ***** válasza:
64%

Mert ki kell szolgalni a celkozonseget akiknek eleg a 3D, a nagy robbanasok, a hulye poenok meg par cukika allat amibol fogynak majd a plussok is.

Az igazi SW fanok, vagy legalabbis azok akiket valamilyen szinten erdekel a sztori ok vannak kevesebben. A celkozonseg a Transformers szint (robbanasok meg CGI), meg a 13 eves Zsofika (idiota poenok, cuki allatkak) akiknek eleg a fent emlitett dolgok es csiri bu csiri ba, kasszasiker.

Gaz, hogy ezt a trilogiat tulajdonkeppen ugy kellene kezelnunk 10 ev mulva mint az SW tortenelem resze. De nem fogjuk mert SZAR. Komolytalan.

Akiknek tetszik ok tuti nem nagy Star Wars fanok vagy kovetok.

2017. dec. 21. 15:41
 5/15 anonim ***** válasza:
61%

A filmpiar qrva szar iranyba megy, minden a latvany, semmi a sztori vagy a hangulat.

Pedig egy jo filmhez nem kell mas, mint egy odaillo hangulat, jo szineszek es egy jo forgatokonyv. Pl Terminator 1. Nem egy nagy latvanyos cucc, de a fent emlitett harom tenyezo szerintem minden benne van, es most, 30(?) ev mulva is szivesen ujranezi barki. Namost az SW 8 nem hiszem hogy ez a szint lesz..

2017. dec. 21. 15:45
 6/15 anonim ***** válasza:

Szerintem lényegesen jobb lett, mint az Ébredő erő, persze a Zsivány egyesnél még mindig gyengébb (ha csak az új filmekhez hasonlítjuk).

Nekem tetszett, hogy milyen válaszok jöttek pár korábbi kérdésre, de azért az a fránya ctl+c ctrl+v még mindig befigyel, ha nem is olyan ordas módon, ahogyan a 7. résznél. A hossza szerintem is indokolatlan, bőven ki lehetett volna hagyni bizonyos dolgokat belőle, mert semmi pluszt nem adtak se a világhoz, se a történethez.

2017. dec. 21. 15:49
 7/15 anonim ***** válasza:
93%

Mert szarok az írók, és csak a pénzre megy.

Gondolom a disney kifizetett 1000 zsák pénzt és vissza akarja nyerni, csak közben semmi atmoszférája nincs az egésznek. Konkrétan a 6. rész után egy rakat szar volt az összes.

Végig lehet nézni az 1-6. részig az összeset. Annak van egy hangulata.

Ezeknek meg kb olyan hangulata van mint a bosszúállóknak. Robbanás legyen, látvány orgazmus és kész.

2017. dec. 21. 16:07
 8/15 anonim ***** válasza:
2 és fél órából 2 óra egyetlen helyszinen játszódik egyetlen cselekménnyel
2017. dec. 21. 19:37
 9/15 anonim ***** válasza:

érthetetlen hogy miért tették ezt.

mert jelen pillanatban,ha összehasonlítjuk a 3-5 perces old republic promo kisfilmeket,akkor azok jobbak,mint a jelenlegi 2 órás film,ami iszonyatos tragédia.

anyagilag tuti nem az,de termékileg mindenképpen.

2017. dec. 21. 20:18
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteget írták le, mondták el különböző fórumokon, hogy hol vérzik el a film. Annyi hibája van, hogy felsorolni is nehéz. Ha elnézzük a logikátlanságokat, és támogatjuk a rendező újításait, akkor is az jön ki, hogy a film csapnivaló még egy laikus számára is dramaturgiai, cselekményvezetési szempontból. Ahhoz képest, hogy a fő cselekmény mindösszesen egy elvileg fénysebességgel zajló, de lassítottnak ható üldözés, plusz ezzel párhuzamosan egy mester-tanítvány szál egy távoli szigetecskén, ehhez képest zavaróan sok minden történik, és ezek nem épülnek egymásra, és nem lendítik előre a cselekményt.

Minek kellett a "puccs-szálat" berakni, ha ebből semmi nem következik? Minek áldozza fel magát látványosan a lila hajó admirálisnő, ha ettől még ugyanakkora szarban vannak, mint eddig is voltak? És ezek a kérdőjelek csak sorakoznak egymásra a film során, aminek az az eredménye, hogy a néző elkezd unatkozni, mert láthatóan egyik eseménynek sincs tétje.

A fő szál arról szól, hogy az Ellenállás hogyan menekül folyamatosan, miközben 95%-uk elhalálozik, tehát egy lelassított vereség az egész. És mindez kb. 2 nap alatt, pedig az eddigi filmek mindegyike több hónapnyi cselekményidőt ölel föl. Tehát az összbenyomás akkor is az, hogy a film egy űreposzhoz képest szegényes, pedig láthatóan csillagászati pénzeket toltak minden kockájába.

És minderre ráérősít, hogy állandóan megy a vicceskedés. A humor abszolút kell egy ilyen filmbe, de ez leginkább a sidekickek szerepe, ők oldják a feszültséget. De itt még Leia meg Luke is betol vicces egysorosokat, és az egyik komikai szál Kylo Ren és Hux rivalizálása. Ettől nemcsak komolytalanná, súlytalanná is válik az egész film. Frodó sem kezd el poénokat nyomni, miközben a lávatenger fölött kapaszkodik a sziklába a gyűrűvel, és Aragorn meg Galariel sem humorizálnak, mert ez teljesen hazavágná ezt a műfajt.

És mindez amit leírtam, csak töredéke annak, ami rossz érzést kelt a nézőben.

az is bosszantó, hogy ennyi energiával tényleg jó filmet is össze lehetett volna rakni. Ha kivágnak kb 30 perc zavaró jelenetet, és pótforgatáson hozzácsapnak néhány percet, amin megalapozzák az egyes szereplők motivációit vagy átkötnek egyes jeleneteket, akkor az egész sokkal jobb is lehetett volna.

2017. dec. 22. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!