Más is kicsit csalódott az emberiségben, miután látta a Star Wars - The Last Jedi-t?
Most miért csalódtam volna az emebriségben egy film miatt?
Ilyen hülyeséget... XD
Akkor max a készíőkben csalódok, az emebriségben biztosan nem.
Akinek meg tetszett, az se baj. Ennél sokkal de sokkal rosszabb dolgokra is vannak vevők.
Szerintem nem lett olyan rossz. Az előzmény és az eredeti trilógia között mozog nálam.
a nagy sokk élmény az igaz "wtf ez a fos?" az már megvolt a 7.rész után.
a 8. résznél csak szomorúan néztem,hogy nem tanultak a 7. fos voltából,hanem rádupláztak és dupla fost csináltak.
de nem csalódtam,egész egyszerűen ezeket nem tekintem az sw részének,hanem inkább űrgolyhók folytatásnak.
ahhoz közelebb vannak,mint az sw-hez.
Ajánlom, hogy nézzed meg A Föld Sója című filmet és máshogy fogsz házzá állni az emberiségben vetett hiteddel.
#nwp
Egytalán nincs a film elrontva, arra meg, hogy gagyinak és üresnek tituláltad, ennyit tudok mondani:
"Sérti a fülemet, ez a hitetlen beszéd!"
Sok vélemény kering a neten..
Az igazi Star Wars az első 6 rész (George Lucas) + Zsivány egyes (Disney)
A 7 és a 8.dik rész egy kalap szar megmondom miért:
1.Nincs rendesen összerakva a történet, eléggé zavaros minden.
2.Rettentően idegesitőek a kis élőlények Chewbacca mellett.
3.Disney által eszméletlenül szánalmas és filmhúzós poénok vannak benne (10 éves gyerekek tudnak rajtuk röhögni de más nem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!