Ez egy elképzelhető teória arra, hogy kicsoda is lehet Snoke a Star Wars-ban?
Én Snoke nevében kerestem a válaszokat, Snoke nevéből fordítva olvasva az "ekon" szó svéd nyelven "visszhangokat" jelent, illetve az "s" betű utalhat a Skywalker névre Anakin/Vader-re, Darth Sidious-ra, vagy a Sith szóra.
Tehát a teóriám lényege, hogy Snoke nem "megszületett", hanem a Vader és a Sidious halála után maradt egy "űr", egy jó adag felgyülemlett sötétség az univerzumban, az "erőben" (amit akkor éppen nem tudott még senki használni a sötét oldalon a haláluk után) és ez a sötétség gyakorlatilag "létre hozta", "megteremtette" Snoke-ot, mint "visszhangot" reagálva a 2 Sith halálára. Gyakorlatilag azt mondom, hogy "helyettük" létrehozott a sötétség egy teljesen új személyt.
A sebeire meg azt mondom, amikor "létre jött" akkor mindenféle látomásokat látott, villámokat szórt, stb..., nem tudta megfelelően uralni az erejét, és ezért magának okozta a sebeit, amikor megrémült a "megszületése" után. De idővel a helyzet normalizálódott, kitapasztalta a képességeit, és kordában tudta tartani az erőt.
Gondolom majd kiadnak egy előzmény trilógiát vagy képregényt/sorozatot ami ezzel foglalkozik.
Bár elég nagy baklövés hogy nem tudtunk meg róla semmit és gyalázatos módon kinyírták
Erre már én is gondoltam, de nem, nem hinném, hogy kifehéredett volna Mace Windu. Szerintem nem ő az.
(Hacsak nem egy bénán sikerült klón!)
Akkor már inkább Palpatine gyereke akit eltitkolt! ;)
(Amúgy ha a midikloriánok (igaz, hogy valakinek a méhében, de ebbe most ne menjünk bele...) képesek létrehozni valakit a semmiből, akkor egy felgyülemlett sötét energia is "megteremthet" valakit, nemde?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!