PLL nézők! Szerintetek is elképzelhető ez a teória?
SPOILER!!!
Arra gondolok, hogy Alison A. Eleve úgy kezdődött a sorozat, hogy "I'm still here, bitches. -A" E volt az első SMS. És most is Alinek egyre több titka van a lányok előtt.
Nekem az egyetlen elfogadható végkifejlet az lenne,hogy Alison A és azért mert skizofrén, és erre már volt utalás,hogy szeret mások bőrébe bújni.
Ha nem így vagy nem Alison lesz A, az nekem egy nagyon gagyi vége lenne a sorozatnak :/ :(
Én is attól tartok a leginkább, hogy nagyon el fogják cs*szni a végét ://
Az se lenne jó, ha valami tök idegen lenne A, mert ugye őt nem ismernénk, nem ütne nagyot.
Olyan szereplőből se érdemes A-t csinálni, aki évadonként max 5-10 percet ha szerepel.
Én annak örülnék a leginkább, ha a négy csaj közül lenne valaki...nem tudom, hogy hogyan nade az aztán nagy dráma lenne :)
De mivel az írók azt hiszem azt nyilatkozták, hogy a négy lány közül egyik sem A, így ez gondolom bukta.
Egyre inkább az az érzésem, hogy rettenet gyenge zárása lesz ennek a sorozatnak :S
Spoiler!
Az viszont egyértelmű, hogy Ali saját érdekében juttatta rács mögé Spencert (ami szerintem megint egy sima óvadékkal meg lesz oldva, mint mikor ásóval találták meg őket a második évadban és csak közmunkát kaptak végül). Vagyis ha Monát nem is, de Bethanyt elég valószínű, hogy ő ölte meg. Ezért juttatta Spencert börtönbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!