Star wars! Miért nem tudják sokan felfogni még mindig,
hogy a legendába tartozó könyvek csak legendák?
Figyelt kérdés
A 8 rész után is még mindenhol azt látom, hogy Luke-nak van egy felesége, hogy a végén az a kisfiú Luke fia Ben, hogy Leia jedi képzést kapott Luke-tól, ezért lebegett vissza a hajóra. Utóbbi nem teória, kiemelte, hogy ezt egy könyvben olvasta, szóval igaz.
Én rengeteg legendába tartozó könyvet olvastam, de valahogy sikerült elsőre felfognom, hogy azok alternatív történetek.
Csak kötlöm, hogy az új kánonban is kapott egy kevés kiképzést Leia, ezért tudta a hajóhoz húzni magát.
2017. dec. 21. 11:46
2/10 LeonScottKennedy válasza:
Engem meg nem érdekel mit mond a Disney, számomra az első hat rész + Rogue One + a legendák az igazi star wars, az új trilógia pedig elmegy az eredeti trilógia paródiájának.
2017. dec. 21. 14:47
3/10 anonim válasza:
Szórakoztató ipar termékeiről beszélgetünk. Sokan vérig vannak sértve, mert az új részek nem olyanok, mint pl a Birodalom visszavág. Akkor tessék készíteni jobbat. Én láttam már borzalom rossz filmeket is, a SW nem tartozik közéjük. És a rendezőknek jogukban áll változtatni a könyvben lévő dolgokhoz képest.
2017. dec. 21. 16:26
4/10 anonim válasza:
azért mert az utóbbi 2 film után eléggé egyértelmű,hogy ezeket a fércműveket nem tekintjük az sw részének,hanem csak alternatív mellékszálnak,vagy tévedésnek.
de az igazi kérdés valójában az,hogy egy olyan könyvet tartasz-e többre ami szélesítette az sw világát,érdekessé tette és végig lekötött téged?
vagy pedig olyan filmet,ami rendkívüli csalódást okozott?
tehát nem kérdés,hogy én döntöm el,hogy számomra mit jelent a sw.
és a sz-art nem tekintem a részének.
2017. dec. 21. 20:33
5/10 anonim válasza:
Remélem azzal tisztában vagy, hogy a "csinálj jobbat" mondat a lehető legostobább érv egy filmekről szóló vitában. Bár szinte minden másban is...
2017. dec. 21. 20:50
6/10 anonim válasza:
"vagy pedig olyan filmet,ami rendkívüli csalódást okozott?"
Egyáltalán nem okozott rendkívüli csalódást, csak a begyepesedett fanoknak. Egyébként meg a többség imádja
2017. dec. 21. 21:25
7/10 anonim válasza:
Oké, de mint tudjuk a többség hülye.
2017. dec. 22. 10:46
8/10 anonim válasza:
Hát nem tudom, én azt tapasztalom, hogy az ordas baromságokat a fikázók írják általában...
2017. dec. 22. 12:23
9/10 anonim válasza:
Mert a star wars az nem legenda édes fiam? Ilyen hülye kérdést. Igen is Luke felessége Mara Jade és a srácaik is jó arcok de a fő hős Kyle Katarn lenne! A disneyt felejtsd el fiam!
2017. dec. 23. 10:04
10/10 anonim válasza:
Pár film nem fogja elfeledtetni velem a kiváló könyveket. Nekem az új filmek az alternatív történetek, ahogy a TCW is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!