Szerintetek Kylo és Rey összefognak jönni a 9. részben?
Hat ha a Disney-n mulik ugy lesz a vege, hogy Kylo es Rey egy tuzhanyo kitorese kozepette csokcsatat vivnak, a csok pillanataban lesz a leghangosabb a zene.
Kozben egy-ket Porg lesz korulottuk.
Kb ennyire komoly a Star Wars mostmar, es az a baj, hogy ezt tenyleg el is tudom kepzelni, hogy igy lesz majd!
kiló túl infantilis és félénk ahhoz,hogy becsajozzon.
így kizártnak tartom.
mert most őszintén.
ha valaki ilyen hatalmi pozícióban lenne mint ő,ki az közülünk aki nem úszna nyakik a punciban?
főleg hogy ebben az univezumban a twilek-eket full jó nők játsszák.
a twilek-eknél valami faji sajátosság,hogy a nőneműek 10 pontos csajoknak születnek.
alap,hogy hadsereg tábornokként lenne minimum 10 twilek rabszolganőm.
erre ő valami elcseszett,lényegtelen hajtóvadászatot folytat a punizás helyett és tuti hogy szűz.
elcseszett lúzer.
"a twilek-eknél valami faji sajátosság,hogy a nőneműek 10 pontos csajoknak születnek. "
Ez nagyon jó :D
Elsőnek üzenem, hogy akkor válaszoljon, ha látta az új filmet, mert sok mindenen változtat :) De köszönöm a te válaszodat is, ahogy a többiekét is
Nem, nem fogják .eglépni, mert a rohadt disney elkurvítja az egész sztorit... nem merik meglépni az ilyen lépéseket... ez a film is végig ment, kiderült, hogy ugyan az adja a fegyvert mindkét félnek, hogy nincs jó, nincs rossz...
Kylo is levezette az elméletét, hogy faxság ez az egész, erre Luke meg Ray a pofájába köpött az egész sztorinak, még a film címének is és létrejött Ray a szuperjedi aki kinyalja a barátság fenekét... és a leges legvége basszus... tipikus szar disney befejezés... az árva kisfiúk akik az ellenállásról álmodoznak, majd mikor jön az árvaház vezető és helyreparancsolja a sokbkis árvát, kiscsóka erőhasználattal magához vonzza a felmosót és elkezd söprögetni, miközben mosolyogva az eget nézi... hát én azt hittem lefordulok a székről..
#6:
Miért, te mást vártál? Többet? Mélyebbet?
Pffffff szegény naiv gyerek.
Alapvetően összetartozók. A gond az, hogy ezt a filmet bizony gyerekek, kamaszok is nézik. Kylo karaktere nagyon furcsa. Ha össze akarják hozni a "jóval"őt, akkor meg kell csavarniuk a karakterét. Pl. nem ölte meg az apját (Han felismerte, hogy a fia meghal, ha nem áldozza fel magát, s ezért ő oldotta ki a fenykardot). Nem feltétlenül ezt, de muszáj ezekkel a dolgokkal kezdeni valamit, mert rossz üzenete lesz.
Félre ne ertsetek, felnőttként én tudom hová tenni a filmbéli dolgokat, kylo karaktere pedig messze a legbonyolultabb, S emiatt legérdekesebb karakter. Végre ő kimondja, hogy hagyjuk ezt az egész sith/jedi dolgot, nem kell múlt, legyünk azok, akik vagyunk. Ezenfelül a Rey-jel esetlegesen létrejövő viszonya azt sugallná, hogy az erőben így is létrejöhet az egyensúly. Kylo nem teljesen a "sötét", Rey nem teljesen a " fény" . Bár a film végén sajnos ezt eléggé kisarkították, remélem nem azért, hogy sutba dobják kylo eddig felépített jellemét.
Na szóval a nagyobb közönség miatt valószínűleg csavarnak egyet az ő történetén, ha össze akarják őket hozni, mert így nem jó az üzenete. Ha meg nem.hozzak őket össze, akkor kylo lesz a főgonosz és slussz passz
" (Han felismerte, hogy a fia meghal, ha nem áldozza fel magát, s ezért ő oldotta ki a fenykardot)."
Előbb újra néztem azt a jelenetet, de én ezt nem látom. Nem azt mondom hogy nincs igazad, lehet én vagyok a vaksi.
Köszönöm szépen a kommentedet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!