Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek Kylo és Rey...

Szerintetek Kylo és Rey összefognak jönni a 9. részben?

Figyelt kérdés

2017. dec. 20. 18:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Ó, én csak írtam valamit, hogy hogyan lehetne megoldani. De egyébként valóban sanszos, hogy ő ölte meg az apját...

De most gondold meg, ez nagyon durva üzenet egy kamasz/gyerek számára. S ha egy ilyen karaktert összehoznak egy klasszikus jó karakterrel, akkor az morálisan nem helyénvaló. Szerelem ide vagy oda, én nem járnék egy olyan emberrel, aki megölte a saját apját/anyját.

Szóval ezt a lépést ellensúlyozni kell valamivel majd. Egy olyan cég, mint a Disney szerintem nem engedheti meg magának ezt a morális zsákutcát. De ha csavarnak rajta, akkor elfogadható.

(Disney mese a mackótestvér is: ott egy ember öli meg egy medvebocs anyját bosszúból. De aztán végigviszik ennek az embernek a lelki fejlődését, hogyan lesz benne a szeretet a fő vezető erő, S miképp fogja gondjaiba venni, felnevelni ezt a kis medvebocsot.. szerető testvérként. A konfliktus tehát nem probléma - bár úgy gondolom, az apagyilkosság kissé erős kezdőlökés volt-, de azt mindenképpen fel kell oldani.)

2017. dec. 21. 20:04
 12/18 A kérdező kommentje:
Bocsánat, igazad van, én voltam a lassú felfogású x.x A mackótestvér gyönyörű mese :) Kíváncsi vagyok hogy Kylo képes lenne-e egy ilyen szintű karakterfejlődésre. Egyébként amit mondasz, még bele is illene, mert Harrison Ford FELÁLDOZNI akarta a karakterét. Ez nem igazán feláldozás.
2017. dec. 22. 13:50
 13/18 anonim ***** válasza:
84%

Én úgy gondolom, hogy igen...

Az ébredő erőben még gyűlölték egymást rendesen, talán a film vége felé érkezett el az a pillanat, amikor Kylo Ren fejét majdnem szétvágta Rey, és ezzel Kylo ráeszmélt hogy igen komoly ellenfelére akadt, sőt mi több Rey talán még nála is erősebb és talán innentől kezdett el érdeklődni iránta. Nem csak mint nő iránt, de egy hozzá felérő társsal szinte legyőzhetetlen lehetne. Kylo Ren fiatal férfi, hormonok és érzelmek dúlnak benne, meg a győzni akarás - ugye ismerős majdnem mindenkinél, hogy úgy 20-as évei környékén mindenkinek van egy ilyen "meg akarom váltani a világot"-érzése? - és most ebben van benne nyakig - mellette olyan karrierista típus is, aki nem áll meg addig amíg valamit el nem ér. Az utolsó Jediben már többször felkeresi gondolatban Reyt hogy megpuhítsa, van az a jelenet, amikor félmeztelenül lép vele kapcsolatba - itt már elég egyértelmű, hogy be akar nála vágódni. :) Míg előadja a meséjét, hogy Luke meg akarta ölni és miatta lett olyan amilyen, Rey meg is sajnálja és sikerül is egy időre maga mellé állítania. De az a jelenet is érdekes, amikor Sloan megkínozza Reyt, majd felszólítja Kylo Rent, hogy végezzen a lánnyal. Kylo végig érzelemmentes marad, de mégis láthatjuk hogy aggódik a lányért, de rezzenéstelen marad mert tudja hogy Sloan belelát a fejébe és ha lebukik akkor neki is vége. Szerencséje, hogy ott az a bizonyos kard Sloan mellett, meg a másik a kezében, így a kardra koncentrálva át tudja verni a nagy urat. Végül is Sloant Rey miatt ölte meg, mert csak így tudta megmenteni, és ezzel bizonyította, hogy Rey fontosabb számára, mint a főnök.

Szerintem összejönnek a következő epizódban. Utolsó jelenetükben, ahogy ránéz az őt faképnél hagyó lányra, tekintetében egyesül a magára hagyott kisfiú, a szomorúság, de a megszállott rajongás is. úgy hogy biztos lesz folytatás közöttük, a kérdés az, hogy a fény vagy a sötétség oldalán? Rey látomásában látta, hogy Kylo át áll hozzá a jó oldalra, Kylo meg persze fordítva látta.

Kylo Ren szerepére elég jó színészt találtak, lehet nem véletlen esett Adam Driverre a választás, tiszta szinte "ártatlan" a tekintete, a karakter arcát ha nézzük, nincs benne semmi gonosz, inkább jóság sejlik át belőle, amire csak ráhúzták a fekete ruhát. Az hogy szét törte az álarcát, az is egy jelképes kis lépés volt a fény felé. Szóval lehet hogy mégis a jó oldalra kerül végül - attól függ hogy a hatalom iránti vágya, vagy a lány utáni sóvárgása nyer. Biztos szeretné társnak Reyt, mert a magány is kínozza. Itt írták felettem, hogy túl félénk és szégyenlős ahhoz hogy becsajozzon, de ez nem igaz, mert olyan pozícióban van, hogy minden ujjára kaphatna 10 dögös csajt, csak vannak olyan emberek, akiknek nem csak egy eldobható pincsi kutya kell, hanem aki szellemileg is egy síkban van vele. Hasonló hasonlót vonz? Igen. Ha hasonlóan gondolkozunk, ha olyan a társunk akivel azonosak a céljaink és az érdeklődési körünk, aki olyan erős mint mi vagyunk. És az ellentétek vonzzák egymást? Igen, a yin és yang, férfi és nő, a sötét és a jó oldal. Találni olyat, ami belőlünk hiányzik de a másikban ott van...

2018. jan. 1. 11:53
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Ezt a fost már nem kellene tovább ragozni.Úgy szar az egész ahogy van.Az "első" 3 rész után le kellett volna állni a szar wars filmekkel.
2018. jan. 11. 06:45
 15/18 anonim ***** válasza:
47%
A filmmel nincs semmi baj, kiváló történet kiváló színészekkel, 5 csillagos látványvilág és rendezés. A hiba az ön készülékében van, gondolom maga alapjáraton egy megkeseredett zsémbes (vén?)ember, aki az élet minden területén problémázik.
2018. jan. 11. 11:38
 16/18 anonim ***** válasza:
Igazából aki csak a filmeket ismeri, annak lehet ez fos... de aki az egész univerzumot, könyvekkel, játékokkal, sorozattal mindennel... ez még egy egész jó sztoriju epizód.
2018. jan. 11. 14:50
 17/18 anonim ***** válasza:
54%
A hiba a te készülékedben van suttyó gyerek.Neked a Dóra a felfedező való. :)
2018. jan. 12. 06:07
 18/18 anonim ***** válasza:
13-as, ezt nagyon jól leírtad!! Minden szavaddal egyet értek!
2018. febr. 17. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!