Kisgyermeket nevelők, mi a véleményetek a Stepfordi feleségek című filmről?
az,hogy rettentő ellenszenves volt benne a nicole kidman által játszott karakter.
egy depressziós hisztériás akarnok meg a papucs férje.
nekem ez maradt meg belőle leginkább.
a nők agyát megműteni viszont patkány dolog.
de eleve ha ilyen anyagi szinten élnék,mint ezek a filmben,nem lennének problémáim amik házastársi konfliktusokhoz vezetnének.
mert rengeteg pénzük volt,meg rengeteg idejük.
normál embereknél meg ennek a kettőnek a hiánya okoz problémát és idővel konfliktust a házasságban.
mert anyagi gondok jönnek ami táptalaja a feszültségnek,meg mindenki hulla fáradt és em akar kommunikálni,csak azt akarja,hogy hagyják békén pihenni.
Azért ebbe a kategóráiába ítam, mert kifejezetten a családra, a gyermekere vonatkozó aspektusa érdekel.
Pontosan arra gondoltam, h az alapvető problémát napjainkban ki hogy látja.
Itt arra gondolok, hogy a férfiak, ha nem is ennyire papucsként élnek, de már mindeképpen "felértek" hozzájuk a nők. És én megértem azt a nézetet, hogy valahol arra a féfiaknak igényük van, h megmaradjanak férfi mivoltukba és ne "körözzék" őket le a nők. Akár beosztásban, akár fizetésben. Mert itt alapvetően ebből indult ki a története, h a nők konkrétan bekebelezik a társukat, és a klasszikus női mivoltuk sérül.
Mint láthatod áttették, ezért kár volt pötyögnöd...
Ebből következik, h ennek milyen hatása van a családra, és a gyerekekre. Erről érdekelt mások véleménye, szerintem ezért a nagy női egyenjoguságért esnek szét napjainkban a családok. Természtesen Stepfor kisarkított történet.
aham,így már világosabb hogy mi az ami érdekel téged belőle.
azt úgy nevezik,hogy a keret elveszítése és kontroll átadás.
kb pont ezek azok a tulajdonságok egy férfiban ami miatt kiábrándul,kiszeret belőle a nő.
ez nem függ a nő pozíciójától,vagy attól,hogy jobban keres.
ez arról szól,hogy az adott férfi elbukja folyamatosan a párkapcsolati játszmákat és dominánsabb lesz a nő míg a férfi elpapucsosodik.
az ilyen kapcsolatok vége a szakítás,vagy a sárkány vagy a hisztis nő,ahogy itt a filmben is.
a filmben gyenge lelkű lúzer papucsok voltak a férfiak,akik nem önmagukon akartak fejleszteni,hogy ismét férfiak legyenek,hanem a nő agyát fabrikálták meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!