Ki Red John a mentalistából?
ja, tényleg, emlékszem már
az az a jelenet, amikor visszaemlékezik arra,
hogy verték át a gazdag embereket
kihasználták hiszékenységüket
(haldokló beteg kislány, gazdag nagymama, és kicsalják a varázsgömbbel a pénzüket...)
legnagyobb meglepetés egyértelműen az lenne
ha mondjuk Rigsby vagy Cho lenne az
Tegnap ebéd közben felfedtem Red John igazi kilétét, itt mellékelem a képet. Csak az nézze meg, aki nem akarja lelőni a poént, mert hát eléggé spoiler-gyanús az 5. évadból.
Szóval itt a kép: [link]
Amúgy komolyra fordítva a szót, aki látta a 4. évad befejező részét, amihez még jelen pillanatban nincs szinkron, szóval én is csak feliratosan néztem, az megfigyelheti, hogy a legvégén az autóban, kinek a hangja szól hátulról és ezt azért akarták így megoldani, mert ha egy bizonyos hangot kiválasztanak, akkor amikor majd felfedik RJ kilétét, azt a hangot kell megkeresniük, így megkönnyítették a dolgot, de aki igazán figyelt, az tudta, hogy az kinek a hangja. (ez még nem spoiler, úgyhogy nem kérek negatív válaszokat) Még annyit, ha nem akarnak csalódást, nem mutatják meg ki az. :)
SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER
RJ hangja az
Háát... Ahogy nézem a sorozatot nekem egyre inkább Cho lett a gyanús! És sztem bőven elképzelhető hogy ő lesz Red John...
De majd kiderül úgy még 5 évad múlva :)
mekkora lenne ha Cho lenne az! :)
pedig Cho nagyon sokszor tisztességes, helyesen dönt
igazságos stb.
de hát ettől még lehet sorozatgyilkos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!