Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki Red John a mentalistából?

Ki Red John a mentalistából?

Figyelt kérdés
Sokak szerint Mineli...
2010. jan. 31. 12:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/83 anonim ***** válasza:
51%

valóban nem Boscoe a Red John

különösen azért nem mert a Boscoe-t megölte a titkárnője, a Rebecca, pont R.J. megbízásából

annál nagyobb meglepetés kell sztem, mintsem, hogy az a helyszínelő fiú legyen a nagy sorozatgyilkos

akkor már inkább a Minelli főnök

vagy Rigsby...:)

2010. júl. 23. 20:54
 12/83 anonim ***** válasza:
100%
De miért pont Rigsby? Nem értem hogy jut ez eszedbe. Mármint ennyi erővel akkor lehet akármelyik ismerőse is
2010. júl. 23. 21:35
 13/83 anonim ***** válasza:

remélem nem Rigsby az!

vhol olvatam, egy angol nyelvű oldalon

persze sima találgatás csak

(még olyat is írtak egyesek, hogy R.J. = Patrik Jane!)

2010. júl. 24. 13:47
 14/83 anonim válasza:
Ne mondjátok hogy szerintetek ugyanaz a személy ugyanaz a hanggal lenne Red John? Akkor az angolok meg aki tudna angolul már rég leleplezték volna! :D
2010. júl. 28. 16:16
 15/83 A kérdező kommentje:
ragsby biztos hogy nem, mert az elso edad utolso reszeben latszik red john arnyeka... aztan meg egybol jonnek choek es ragsbyek.... ha valakinek nem eleg, akk nezze meg azt a reszt. s cime red john arnyeka. 1x23..
2010. aug. 22. 19:15
 16/83 anonim válasza:

Na, elmondom én az elméletemet. :)

Ugye a második évad végén szinte egyértelműen az derülhetett ki mindenki számára, hogy Red John az a pincér, akit a rész elején láthattunk Janenel és Krisztinával. (bocs, most így írtam őket. ) Azért, mert a hangja ugyanaz a kettőnek, bár Red John-é érzékelhetően mélyebb és durvább, de csak mert elváltoztatta. Mintha a klotyón erőlködés közben beszélt volna Patrick-hez. :P

Viszont!

Egy ilyen kis piti pincér miért lenne a végén akkora meglepetés számunkra? A meglepetés valóban az lenne, ha Red John Rigsby vagy Minelli lenne. Szerintem Rigsby lesz, és el is magyarázom, miért.

Ugye volt az a rész, mikor Bosco-ék meghaltak. A végén a titkárnőjüket szállították volna át máshova, és közben megsavazta őt Red John. A kamera pedig a vállát mutatta épp, és elég izmos és termetes volt, ezért gondolom, hogy Rigsby. Bár ő olyan kis bugyuta néha, meg... ki tudja.

De az hétszentség, hogy Patrick környezetéből kell lennie valakinek. Csak az a baj, hogy nem sok férfira tippelhetünk, deh... fuhh, én már nagyon-nagyon várom, hogy kiderüljön, ki az. :D:D

Az egyik legjobb krimisorozat, amit láttam, de csak a Red John-os részek miatt. :) A többi néha csak töltelék.

2010. aug. 24. 23:38
 17/83 anonim ***** válasza:

és az a fickó aki a halálos ágyán mondta a jól ismert szöveget:

tiger, tiger?

ő ki lehetett?

2011. jan. 1. 20:05
 18/83 anonim válasza:
ha red john-t akarjátok nézzétek meg a 3. évad utolsó részét...
2011. júl. 4. 11:47
 19/83 anonim ***** válasza:

spoiler

állítólag nem az igazi red john-t öli meg patrick

de majd kiderül

2011. júl. 5. 21:33
 20/83 anonim ***** válasza:
Nem Rigsby az. Pont abban a részben van amikor "megsavazza" a titkárnőt. Akkor egyből patrick tudomására jut és mutatják is, hogy Van Pelt, Rigsby és Cho ott állnak mellette és még csak nem is hasonló ruházatban.
2011. aug. 20. 20:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!