Ki Red John a Mentalistából? Én tudom! Csak akkor olvasd el ha mindenképp tudni szeretnéd. És nem akarsz még várni.
Nekem van pár tippem, gondoltam megosztom veletek.
Az utolsó évadzáró részben (2x23) Feltünik Red John, bár csak a hangját lehet hallani. DE emlékeztek még az első részben (1x1) a helyszinelős fiura? Aki mindent tudott red johnrol. Na az utolsó (2x23) részben ismét feltűnik. Red John megmenti Patrciket az utolsó részben. És egy idézetet mond neki: "Tiger Tiger. burning bright, In the forests of the night; What immortal hand or eye. Could frame thy fearful symmetry?" Ez miatt talán még az apja is szóbajöhet. Mert ugye egyik részben visszament a múltba, megtudtuk hogy Patrick elszökött otthonról.
Tehát vagy a helyszínelős fickó, vagy az apja.
http://www.youtube.com/watch?v=L6hU_l2wWwQ
nemláttam az uccsórészt .ezért nemértelek
ppedig nagyon akarom érteni áá
katasztrófális :D
Én csak annyit tudok,hogy Red John-t Bradley Whitford játssza. A wikipédián a szereplők között találtam! :)
Tippem= A 2. évad 23, részében a pincér mondja hogy a "bácsikája" egy motorosbanda tagja volt és nekik volt a jelszavuk ho. Húzz rá! És a film végén RJ is azt mondja Patrick-nak ho. Húzz rá! Tehát a halott "bácsikája" Red John, vagy pedig Red John a motorosbanda tagja, netán főnöke
és ő találta ki ezt a Húzz rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!