Vélemény ezekről a sorozatokról? (lent)
The Walking Dead
Lost
Vámpírnaplók
Pretty Little Liars
American Horror Story
Érdemes őket elkezdeni? Nektek tetszettek? Melyik sorozattól mire számítsak? :)
A The Walking Deadet most kezdtem el, elég királyságosnak tűnik. :)
Nekem a LOST az kb életem sorozata volt, még sose éreztem akkora ürességet, mint a sorozat befejezésekor :D
Vámpírnaplókat nagyon szeretem, de szerintem az 5. évad már erőltetett volt. Ettől függetlenül jó kis sorozat.
PLL nekem annyira nem jött be, bár még csak a 2. évadban vagyok. Remélem idővel azért jobban beindul. :D
Erről nem tudok nyilatkozni...Még! Rajta van a sorozat-listámon :)
És ezeken kívül bátran ajánlom a Breaking Bad-et. Iszonyat jó sorozat. Lehet az elején ezt még nem fogod érezni, de hidd el hogy az. Egyszerűen zseniális.
A Walking Dead király
A Breaking Bad pedig űberkirály
A többit még nem láttam.
Előre leszögezem, a ma futó, új sorozatok minősége átlagosan gyenge. Néhány kivétel akad, de a többségük rossz, és csak a marketingjük jó.
The Walking Dead: elaludtam rajta, hiába van szrrá reklámozva az interneten, felejtős.
Lost: jól indult, de a végén már önmaga paródiája lett.
Vámpírnaplók: ilyeneket nem nézek.
Pretty Little Liars: túl csajos az egész, plázacicáknak való.
American Horror Story: a lista egyetlen értelmes sorozata, nagy kedvenceddé válhat, ha bírja a gyomrod, mert egyébként kiváló alkotás.
Itt van néhány sorozat, amik már nem újak, de műfajt teremtettek és a mai napig kiválóak: Medicopter 117 – A légimentők, Dr. Csont, CSI: Miami helyszínelők (ebből a régi részek jobbak), Cobra 11, Harmadik műszak, Rex felügyelő, Xena, MacGyver, Kojak, Dr. House.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!