Odaát, American Horror Story, Internátus. Ezekről a sorozatokról vélemény? Érdemes megnézni őket?
Én az Odaátot ismerem ezek közül.
Az első és fél két éved nagyon jó, teljesen rajongója lettem akkor a sorozatnak.
Ezt követően - szokásos módon - romlik a színvonal, de azért még a 8. évadot is végignéztem.
Én egyáltalán nem értek egyet z első válaszolóval!! -_-
Én nagy rajongója vagyok, és úgy, hogy úgy kezdtem el, hogy ohh ez milyen gagyi. Az első évad is nagyon jó, majd a másodiktól kezd el igazán bejönni a sztori. Vannak benne vicces, érzelmesebb (nagyon kevés) , ilyesztőbb jelenetek. Kitűnő.
Továbbá, ha megnézed, az első évadhoz képest, folyamatosan csak nőtt (!!) a nézettség amerikában, és a CW-tv-n ahol adják a 4. helyen áll!!
Szóval nagyon nagyon ajánlom. Es ne rettentsen el h 9 évad. én 2 hónap alatt néztem meg suli időben (tanulás mellet). nem lehet abbahagyni.
Az AHS 1-2.évad kihagyhatatlan ,de a 3. már nem annyira jó ,de elmegy az is.
A Hős legendáját ajánlom .
Én mindhármat nagyon ajánlom!:3
Az Internátusnak főként az utolsó 2 évada lett a legjobb, sokszor csak tátott szájjal bámultam. Az első részek kicsit unalmasak, de be fog indulni a story.
Az American Horror Story-ban nekem pont az első évad nem tetszett annyira, a 2. az maga a tökély volt :DD a 3.-at háááát... azt kicsit tinilányosra vették.
AZ Odaát pedig életem sorozata :D Jobban mondva a Losttal együtt és csak az első 5 évad.. A 6. évad az ritka sz*r lett, a 7. és 8. évad az már megint jobb, a 9.-et meg még nem láttam végig.
Szóval szerintem mindhármat érdemes megnézned :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!