Valaki szeretne beszélgetni a Glee-ről vagy az OUAT (once upon a time/egyszer volt hol nem volt) című sorozatokról? 14/L
Ennek örülök :)
Ki(k) a kedvence(i)d? :) vagy szerinted legjobban sikerült, szám , rész , évad ? :) kedvenc párod ? :D
Szia! Én is megszállotja vagyok a Glee-nek, bár, csak egy hónapja amióta az RTL elkezdte adni a 2. évadot. Imádom Britney Spearst és azzal az epizóddal reklámozta a csatorna az évadot (és pont a Britney-s rész volt az egyetlen amiről véletlen lemaradtam) és így kezdtem nézni.
Válaszolnék a kérdéseidre, amiket az előzőnek tettél fel, mert gondolom tőlem is megkérdeznéd. :)
Csak a 2. évad alapján tudok nyilatkozni, mert csak azt láttam. Mindenkit imádok, de a kedvenceim Sue és Will. Emmát is bírom. "Gyerekek" közül Brittany a favorit.
Kedvenc szám rengeteg van: "Toucha Toucha Toucha Touch Me", "Oops... I Did It Again", "Get It Right", "Jar of Hearts", "Don't Speak", "Umbrella/Singing In The Rain", "Endless Love", "Don't Stand So Close To Me/Young Girl". Most hirtelen ennyi jutott eszembe, de még van egy csomó. :D
A legjobb rész szerintem a Blame It On The Alcohol és a Comeback.
Kedvenc pár a "Wemma" (Will és Emma). Mondjuk ők a 2. évadban még nincsenek együtt, de mindkettő szerelmes a másikba és tiszta aranyosak :) Később asszem összeházasodnak.
Ha szeretnél még beszélgeni a sorozatról, írj rám privátban, mert az én környezetemben senki se szereti :(
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!