Mit gondoltok a Divergentről?
Szerintem nagyszerű lett a film! Sajnálom, hogy neked nem tetszett, mert így...nem is tudom, de nekem olyan érzésem van, hogy csak feleannyira éled át a dolgot, mint én (én is olvastam a könyvet, mielőtt belém kötnél...). A zenék nagyszerűek voltak, a színészek teljes egészébe azok a karakterek voltak, akik a könyvben.
Lehet, hogy sok mindent hagytak ki (szerintem nem), de a többi filmhez képest, ugyan az a történet maradt. Pl. Az éhezők viadalában, a Harry Potterben sokkal több jelentős részt kihagytak. Persze, hogy sok szereplőre nem nyílt alkalom a pontosabb bemutatásra, de aki nem olvasta könyvet és csak a filmet látta, az így is értette a dolgot. Talán azért hagytak ki jeleneteket, mert azokat csak úgy lehet megérteni, ha tudod, hogy a főszereplő mire gondol...de a filmben nem tudják megoldani, hogy tudd!
Én mind a kettőt csak láttam, szóval én csak a filmekről tudok nyilatkozni.
Pár éve mikor az éhezők viadala megjelent, annyira nem tetszett. A második része is csak a szerelmi szál miatt. A divergent meg annyira eszméletlen jól sikerült,hogy abban a 130 percig amíg néztem egyetlen percet sem unatkoztam.
És szerintem jobban lettek a színészek is, mert az éhezők viadalában jennifer lawrence szerintem (főleg a második részben) szinten alul teljesített...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!