Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit gondoltok a Divergentről?

Mit gondoltok a Divergentről?

Figyelt kérdés
Most értem haza a moziból.... Szerintem egyszerűen rémes volt!!! Lehet azért, mert már olvastam a könyvet (valószínűleg igen) de nekem nem tetszett. Az egész filmet elcseszték azzal, hogy szereplőket kihagytak, vagy pl. (SPOILER) ugye a könyvben az van, hogy Christina szerzi meg a zászlót, itt pedig Tris. Ilyen dolgokat cseréltek fel.... Amúgy a színészekről nem nyilatkoznék, mert a barátom kb. semmit nem értett, úgyhogy végig kellett neki magyaráznom, ráadásul két verziót, egyet ami a könyves, meg egyet ami a filmes :DD Ti mit gondoltatok róla??

2014. márc. 21. 17:18
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
jól sikerült de akkor sem mondanám hogy ez a könyv filmben. kiváncsi leszek a 2.-at hogyan oldják meg edward nélkül mert szerintem az a konfliktus edward és peter között és hogy kiszúrta peter a szemét fontosabb volt mint egy kés jenine kezében de amúgy Uriah szerepelt benne :D ő volt a fekete bőrü fiú aki szólt Trisnek hogy jöjjön el egy aféle beavatásra annál a résznél viszont nem derült ki hogy erre nem hívtak meg mindenkit csak a bátornak született felavatotakat és Trist de amm a film nekem tetszett csak hát ha a filmet és a könyvet kéne összehasonlítani egyértelmüen a könyv viszi a pálmát :D de ami tetszett a filmben a legjobban az 4es :D nagyon helyes volt :O és még a zászlók is tetszettek :D de azért a többi fiú mint will, Uriah lehetett volna helyesebb én petert is helyesnek képzeltem el
2014. márc. 24. 19:04
 22/28 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyszerű lett a film! Sajnálom, hogy neked nem tetszett, mert így...nem is tudom, de nekem olyan érzésem van, hogy csak feleannyira éled át a dolgot, mint én (én is olvastam a könyvet, mielőtt belém kötnél...). A zenék nagyszerűek voltak, a színészek teljes egészébe azok a karakterek voltak, akik a könyvben.

Lehet, hogy sok mindent hagytak ki (szerintem nem), de a többi filmhez képest, ugyan az a történet maradt. Pl. Az éhezők viadalában, a Harry Potterben sokkal több jelentős részt kihagytak. Persze, hogy sok szereplőre nem nyílt alkalom a pontosabb bemutatásra, de aki nem olvasta könyvet és csak a filmet látta, az így is értette a dolgot. Talán azért hagytak ki jeleneteket, mert azokat csak úgy lehet megérteni, ha tudod, hogy a főszereplő mire gondol...de a filmben nem tudják megoldani, hogy tudd!

2014. márc. 27. 19:14
 23/28 A kérdező kommentje:
Ez is egy vélemény :)
2014. márc. 28. 16:25
 24/28 anonim válasza:
Szia:)Én is nemrég néztem meg a filmet és előtte pár nappal olvastam el a könyvet.Igazándiból én is csalódtam benne,mert a 2/4-ét kihagyták (az elejéből) ráadásul voltak olyan részek,események amiket felcseréltek akár időrendben-mint Tris és Tobias első csókja- vagy teljesen átváltoztattak-mint a vége.Nem ismertették meg a szereplőket,Alt,Uriahot,azt sem mutatták meg hogyan szúrt Peter kést Edward szemébe,és főleg azt tartottam felháborítónak,hogy kihagyták amikor Tris elveri Mollyt.Untam a filmet,lehet,hogy ez azért van mert előtte olvastam a könyvet és tudtam mi fog történni,de nem hiszem...A szereplőket jól választották ki.Én hosszabb terjedelemben készítettem volna el,remélem a 2.részt nem szúrják így el...Ez a véleményem :)
2014. márc. 31. 19:52
 25/28 A kérdező kommentje:
Igazad van :D
2014. ápr. 1. 13:08
 26/28 anonim ***** válasza:

Én mind a kettőt csak láttam, szóval én csak a filmekről tudok nyilatkozni.

Pár éve mikor az éhezők viadala megjelent, annyira nem tetszett. A második része is csak a szerelmi szál miatt. A divergent meg annyira eszméletlen jól sikerült,hogy abban a 130 percig amíg néztem egyetlen percet sem unatkoztam.

És szerintem jobban lettek a színészek is, mert az éhezők viadalában jennifer lawrence szerintem (főleg a második részben) szinten alul teljesített...

2014. ápr. 13. 16:24
 27/28 A kérdező kommentje:
Nem hiszem. Lehet, hogy elfogultan hangzik, de szerintem jól játszott. Legalábbis ami a könyvben volt azt sikerült jól eljátszania. A divergent pedig lehet, hogy jó film volt azoknak akik nem olvasták a könyvet, de a többi embernek kész rémálom volt. (eddig akit megkérdeztem és olvasta a könyvet mind azt mondta, hogy nem volt jó a film)
2014. ápr. 13. 18:58
 28/28 anonim válasza:
Könyvben sokkal jobban ki lehet venni hogy Négyes és Tris össze fognak jönni. A filmben még szinte csak utalások sincsenek erre. De tényleg sok jelenetet kihagytak belőle. össze csapták vagy nem is tudom hogy mondjam. A könyv jobban tetszett. :D
2014. júl. 22. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!