Mit gondoltok a Divergentről?
Figyelt kérdés
Most értem haza a moziból.... Szerintem egyszerűen rémes volt!!! Lehet azért, mert már olvastam a könyvet (valószínűleg igen) de nekem nem tetszett. Az egész filmet elcseszték azzal, hogy szereplőket kihagytak, vagy pl. (SPOILER) ugye a könyvben az van, hogy Christina szerzi meg a zászlót, itt pedig Tris. Ilyen dolgokat cseréltek fel.... Amúgy a színészekről nem nyilatkoznék, mert a barátom kb. semmit nem értett, úgyhogy végig kellett neki magyaráznom, ráadásul két verziót, egyet ami a könyves, meg egyet ami a filmes :DD Ti mit gondoltatok róla??2014. márc. 21. 17:18
1/28 anonim válasza:
Én is ma néztem meg és hát szerintem elég sok mindent kihagytak a filmből ami mondjuk könyvben van. Szerintem a filmben nem hagytak sok időt hogy megismerhessük a szereplőket (kivéve Trist és Négyest természetesen),valakit meg teljesen kihagytak,pl. Edwardot,Mollyt,Drew-t,Uriah-ot meg stb. Meg ügye sok dolog máshogy volt a könyben,de persze ez két külön műfaj,szóval nem nagyon érdemes szidni egyiket sem,és amúgy meg szerintem elég jó volt. :)
2/28 A kérdező kommentje:
Molly benne volt, nem? Vele verekedett először :D
2014. márc. 22. 08:15
3/28 anonim válasza:
Ja bocs,Myra-t akartam írni :D... De mondjuk azt is kihagytak amikor Tris péppé veri Molly-t :D.... Hát meg télleg sok szereplőt csak úgy kihagytak,meg sok jelenetet is...
4/28 A kérdező kommentje:
Amellett meg a végét teljesen elcseszték :DD Mi az hogy beledobta a kezébe a kést meg minden? Még a sorrendet is :DD
2014. márc. 22. 12:38
5/28 anonim válasza:
Aztán mintha meg sem kottyant volna hogy az elöb átszúrták a kezét írta be a parancsokat a gépbe :D De azt meg teljesen kihagytak amikor Peter kiszúrta Edward szemét o_O
Amúgy meg szerintem Chicagot elég jól megcsinálták.
6/28 A kérdező kommentje:
Igen :D Chicago nekem is tetszett :D Amúgy meg most esett le, hogy a hármas fázist szinte teljesen kihagyták :D Igazából Kate Winslet azért jól játszotta a ribizlit :D (Ez meg a másik, hogy Jeanine (Kate Winslet) szinte a könyv háromnegyedéig nem szerepel, itt meg szinte ő az egyik főszereplő :/ )
2014. márc. 22. 15:06
7/28 anonim válasza:
Jaja :) Amúgy szerintem jó szinészeket választottak,pl.: Shailene Woodley,Theo James,Miles Teller,Kate Winslet főleg aki Ericet játszotta az nagyon komoly volt :D De amúgy télleg nagyon sok minden máshogy van a filmben... Meg az az érzésem támadt hogy elég rövid lett,mintha le röviditették volna az eseményeket pedig aszthiszem vagy 139perces :)
8/28 A kérdező kommentje:
Jaja :D Még rövidebb, mint a Futótűz, (igen, megint egy Éhezők Viadalás hasonlat) de ezt valahogy nem éreztem "magaménak". Amúgy nekem is tetszett a színész aki Ericet játszotta :DDD Először Macklemore jutott róla eszembe :DD
2014. márc. 22. 18:08
9/28 anonim válasza:
Hát igen de a Futótűz is gyorsan "elment" :D Meg ez is,mire ráeszmélsz hogy hol is vagy már vége is van a filmnek,aztán várhatsz egy újjabb évet hogy lásd a folytatását :O Amúgy szerintem a zenéje is jó volt a filmnek mondjuk a Beating Heart :D
10/28 A kérdező kommentje:
Igen :D Meg az a másik (lehet, hogy ugyanaz) amikor a választási ceremónia van ^^ Asszem az is Ellie Goulding.
2014. márc. 22. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!