Aki nezi s Narotot es a Naruto shippuudent. Mit gondoltok
Sasuke es Naruto kapcsolatarol?
Engem nagyon idegesít, hogy Naruto nem képes elfogadni, hogy Sasuke már döntött, és, hogy vége a gyerekjátéknak! Itachi igazán kinyírhatta volna Narutot, amikor volt rá alkalma! :D
2014. jan. 16. 07:00
Tehát szted azt nem tudja elfogadni,h Sasuke döntése az,h ő lesz a következő hokage?
Sztem Sasuke irigykedik Narutóra, mert mostanra a nyomába se ér, de szeretik egymást baráti értelemben.
2014. jan. 16. 10:23
2014. jan. 16. 19:20
Arra,h Sasuke úgy döntött,h ő lesz az új hokage.
2014. jan. 16. 19:22
Szép volt srácok spoilerezzétek tele a mangával, főleg hogy az animére kérdezett rá!
Szerintem arról van szó, hogy Sasuke az egyetlen akitől Naruto elfogadná a vereséget is boldogan, mert elismeri a képességeit. Ellenben Sasuke inkább csak egy kisebb akadályként kezeli az egykori barátját(legalábbis ezt mutatja ki). Ez a kötelék dolog, amit annyian fikáznak azt jelenti, hogy a jövőben bárhogy is alakulnak az események a céljaik érdekében szembe fognak kerülni egymással. Ez a kötelék nem létezne, hogyha Sasuke Itachi legyőzése után nem tudja meg az igazat, hanem valahol máshol új életet kezd, és nem is látjuk többé, de...
2014. jan. 16. 19:56
6/32 A kérdező kommentje:
Olvasom a mangat is mar ameddig fent van. :) koszonom a valaszokat asszem ertem mire akartok kijukadni.:) egyebkent a kerdest csak azert irtam ki h kinek mi a velemeny kettojuk kapcsolatarol. Mert ugy az sztem nagyon igaz h naruto mindenaron megakraja menteni sasuket mondjuk neki ez nem jon be.. De pont a mangaba a haboru azon reszen amikor vissza jon akk segit narutonak sot megmenteshez hasonlo dolgot csinal.. Es abban is egyetertek h sasuke irigykedik ra es nem is erti h h lehet ilyen eros naruto.. :) es itt jon nalam a kerdes h tenyeleg egymas ellen kell menniuk vegul hisz az egyik olyan mintha madara beallitottsagu lenne masik meg mint harishima es ugye tudjuk h kettojukkel mi lett.. De viszont meg a sima narutoba mikor sasuke es naruto osszecsap akk ugy a vegen sasuke nem oli meg es azt mondja h pont azert nem mert a batyja mondta akk ebbol kifolyolag lehetseges-e h nem ismetli-e meg magat a tortenelem a senjuk es az uchihak kozott hanem csak siman haverok maradnak ? :) igazabol ez lenne az igazi kerdesem :D :)))
7/32 A kérdező kommentje:
Ja es felreertes ne essek tudom h naruto nem a senju klanba tartozik :)
Sokan azt mondják, hogy Madara Simán megölné Itachit, tehát Sasukenak semmi köze nincs akkor Madarához! Naruto meg erősebb Hashiramanál, mert főszereplő! Különben nem!!
2014. jan. 17. 06:59
Naruto Hashirama közelében sincs.
2014. jan. 17. 10:05
10/32 A kérdező kommentje:
Nem eroben ertettem hanem mentalitasba :D a tuz akarata meg stb... Meg a masodik hokage h hasonlit ra mert mind a ketto hasonloan idiota es olyan akit kovetnek az emberek.. :)
Kapcsolódó kérdések: