Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Aki nezi s Narotot es a...

Aki nezi s Narotot es a Naruto shippuudent. Mit gondoltok Sasuke es Naruto kapcsolatarol?

Figyelt kérdés
2014. jan. 16. 02:11
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Tudod, hogy Narutonak mennyi idő Sasuke? 10 Perc! Itachinak tudod mennyi lenne Sasuke, ha TÉNYLEG, de TÉNYLEG ki akarná nyírni, és nem lenne beteg, meg gyengénlátó? 2 perc! Nah, ez megvan! Akkor ki maradt? Jah Hashirama! Na! Ha Madara tényleg meg akarta volna ölni, akkor meg is ölte volna, a fullos Susanoval! Kétség kívül Madara és Hashirama a legerősebbek, utána Itachi, Minato (Fú, Minatot imádom), Naruto, és a kagék, azon belül: Oonoki, Raikage, Mizukage, Gaara és Tsunade banya, de Tsunadet rengetegen meg tudnák ölni! Szóval ő mégsincs ott! :D Csak lusta vagyok kitörölni, mert akkor magyaráznom kéne, hogy miért nincs ott! :D
2014. jan. 17. 16:41
 12/32 A kérdező kommentje:
Hehe :D rendben ebbin is valami bar sztem itachi nem annyira eros mint irod sztem naruto nyerne ellene, de nincs kizarva h tevedek:) es mondjuk sztem sasuke sem rendelkezik olyan elhanyagolhato erovel .. :) :D
2014. jan. 17. 17:12
 13/32 anonim ***** válasza:
Amiért Itachi győzne Naruto ellen, az CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a Yata Tükre miatt van, mert azt nem tudja Naruto sehogysem áttörni! És a Totsuka Kardja miatt is, mert az meg mindent szétvág! :) Jah és persze Naruto nem tudja megőrizni a hidegvérét, és ezért is veszíthet! Sasuke meg nem nagy tunszt! Hogy bánt el Itachi Kakashival, és hogy nem tudott elbánni Sasuke Kakashival! Nah, nem ugyan az! Gai szerintem meg tudná ölni! Bár ez nem biztos! De ami biztos, hogy Tsunadenak estéje se lenne Sasuke ellen! Tsunade képességei egyszerűen ürülékek! Semmi képessége nincs! Oké, tud gyógyulni, de ha Amaterasu ég a hátán, akkor megnézném, hogy mit csinálna! (Semmit, menne a hamutartóba) Az, hogy nagyot üt? Elkapják a csuklójánál a kezét és vége! :)
2014. jan. 17. 17:41
 14/32 anonim ***** válasza:

,,Tsunadenak estéje se lenne

Sasuke ellen" Bocsi, eséje se lenne! :D

2014. jan. 17. 17:43
 15/32 anonim ***** válasza:

A Totsuka nem vág ét mindent, mivel pecsételésre használatos. Madara meg azért nem ölte meg Hashiramát, mert Madara csicska volt hozzáképest. SPOILER Majd Hashirama visszaemlékezésében meglátod, hogy az Uchihák csak felvannak hypeolva, mert anno kb. szart se értek a Senjuk ellen. Tobirama lényegében egy kardvágással megölte Izunát, mikor Madara már mozgásképtelen volt a sok harc miatt, akkor Hashirama meg Tobirama még vígan járkáltak körülötte és azon tanakodtak,h mi legyen vele. Aztán mikor Madara visszatért a faluba a Kyuubival, Hashirama úgy is legyőzte és mikor Madara már teljesen kész volt, Hashirama még akkor is tudott fa klónokat használni.

Szal erősorrendben kb.:

1. Rikudo senin

2. Rikudo anyja

3. Hashirama

-itt egy nagyy szakadék-

4. Madara

5. sztem Itachi, Tobirama vagy Minato lenne

2014. jan. 17. 19:52
 16/32 anonim ***** válasza:
De nem lehetnek az Uchihák fel hypolva, mert Kakashinál is láthatjuk, hogy miket ér él vele! Például: Úgy mozog, mint az árnyéka, ez Thaijutsuban verhetetlenséget jelent, Amaterasu, Susano, Tsukoyuumi, jutsu/mozdulat másolás, hatalmas reflex, éles látás, chakralátás, klónlátás, gondolatolvasás, szájrólolvasás, jövőbe látás, gyorsan mozgó tárgyak röppályájának a látása! De ha mégis igazad van, akkor sem ürülékek az Uchihák, mert Madaraval az 5 kage nem bírt el együtt!!!! De hanta szerintem az, amit Hashirama mondd! Jó, lehet, de csak 1 elemmel ekkora ramazurit csapni nem lehet, pláne, hogy a sharingannal egyszerre 100 külön és gyorsan mozgó dolgot lehet követni, tehát csak elemi támadásokkal, jelen esetben Fával nem lehet! Mellé kell még nagy ninja tapasztalat is! Ami kétség kívül megvan Hashiramanak!
2014. jan. 17. 20:59
 17/32 A kérdező kommentje:
Szerintem se hanyagolhatok el az uchihak, mar csak azert se mert ok az egyik legfontosabbak a tortenetben... Nem tudom h ha naruto meg is csak ossze csapna itachival mi lenne ... Azert paint azaz nagatot is letudta gyozni.. Es a kyuubi erejevel nem hiszem h itachi nyerne ellene.. :D azt nem tudom h sasuke ellen nyerne-e de sztem igen :D :))
2014. jan. 17. 21:11
 18/32 anonim ***** válasza:
Pein egy ürülék! Az semmi! Itachi Susano miatt győzne Naruto ellen! Láthattuk Kabuto ellen, erős Itachi Susanoja! Tud olyan shurikeneket dobni, vagy nem tudom mi az! :D És a Karddal félbevág mindent, a Yata Tükrével meg véd mindent! :) De csak ez miatt! Naruto meg csak a kyuubi miatt erős, de Itachi meg Susano nélkül is nagyon erős! Csak Naruto ellen lenne neki muszáj használni! :)
2014. jan. 17. 21:26
 19/32 anonim ***** válasza:

Amit írtál Kakashihoz azok közül ő pl. nem tud se Tsukuyomit, se Amaterasut, se Susanót mivel azokhoz 2 szem kell. Gondolatolvasást se tud, és egyik Uchiha sem. Jövőbe se lát senki.

Hashiramát meg nem olyannak lehetett megismerni, aki hazudozik, plusz Kishi sem áldozott volna fel több fejezetet arra,h Hashirama hazugságait mutassa be...

Igen, Madara legyőzte a jelenelgi 5 kagét, de az előző kagék mindig jóval erősebbek voltak. Ami sztem annak tulajdonítható,h a legelső chakrát használó személy (Rikudo anyja), majd a legelső shinobi (Rikudo) és tőlük származnak a ninják, ami azt jelenti,h egyre többen lettek, egyre inkább szaporodtak olyanokkal is, akik nem voltak chakrahasználók, így egyre gyengült az erejük, így saját erejéből egyik jelenlegi karakter sem ér fel az idősebbek szintjéhez.

Ami meg az utóbbi hetekben megy a mangában, az kb. Bleach szintre alacsonyította a Narutót...

2014. jan. 17. 21:55
 20/32 A kérdező kommentje:
Szoval akk akarhonnan is nezzuk itachi nagyon nagyon eros de sasuke a kozelebe sem er.. :/ szegeny :D narutonak azert meg ott van a bolcs forma de teny h a kyuubi nelkul nem megy tul messzire... :D az utcsoval viszont egy kicsit egyett ertek mivel az igaz h elkezdett romlani a sztori :/ :) de az befogadhato :D :))
2014. jan. 17. 23:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!