Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit gondoltok a Divergentről?

Mit gondoltok a Divergentről?

Figyelt kérdés
Most értem haza a moziból.... Szerintem egyszerűen rémes volt!!! Lehet azért, mert már olvastam a könyvet (valószínűleg igen) de nekem nem tetszett. Az egész filmet elcseszték azzal, hogy szereplőket kihagytak, vagy pl. (SPOILER) ugye a könyvben az van, hogy Christina szerzi meg a zászlót, itt pedig Tris. Ilyen dolgokat cseréltek fel.... Amúgy a színészekről nem nyilatkoznék, mert a barátom kb. semmit nem értett, úgyhogy végig kellett neki magyaráznom, ráadásul két verziót, egyet ami a könyves, meg egyet ami a filmes :DD Ti mit gondoltatok róla??

2014. márc. 21. 17:18
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
[link] ott van 16 szám a filmből :) Amúgy volt egy olyan szimfonikus szám is amitől úgy egy kicsit kirázott a hideg,vagy szóval olyan jó volt :D (az elején is azzal kezdett meg töbször is szerepelt a filmben,egy kicsit ilyen "Éhezők Viadala" hatású ) :D
2014. márc. 22. 18:46
 12/28 A kérdező kommentje:
A film egyedül a zenéjében volt jobb, mint az éhezők viadala. Oké, hogy van lemeze a Futótűznek, de egy dal sincs benne a filmben. A könyv (mármint a Divergent) szerintem jobb mint az Éhezők Viadala, a film pedig csak a zenében jobb, meg jól el vannak találva a szereplők. (Szerintem az éhezők viadalában annyira nem :/ )
2014. márc. 22. 18:52
 13/28 anonim ***** válasza:
Én amikor láttam az Éhezők Viadala első részét akkor határoztam el hogy elolvasom a könyvet is szóval tetszett a film,úgyszintén a futótűz is,a zenéi is nagyon jók voltak (főleg ezek: https://www.youtube.com/watch?v=xJWT2bJCbM4 és https://www.youtube.com/watch?v=dLyJfTatgBY meg még rengeteg,de amikor meghallom ezeket annyira jó érzés fog el)Szóval nekem tetszett mindkettő filmben is... Na de hogy könyvben melyik a jobb azt egyszerűen nem tudom eldönteni :D Mindkettő iszonyatosan megragadott,talán a Beavatottra adnám le a voksom de csak azért mert azt olvastam utóbb és jobban emlékszem rá :D
2014. márc. 22. 19:08
 14/28 A kérdező kommentje:
Uramisten ugyanez van velem ! :D Már annyira nem emlékszem, hogy mit éreztem az Éhezők Viadalánál, mert kb. egy fél éve olvastam, és az egyik barátommal aki most olvassa divergentet ugyanazt mondtuk mint te, hogy csak az élmény friss és lehet, hogy ugyanezt éreztük az Éhezők Viadalánál is :D
2014. márc. 22. 19:50
 15/28 anonim ***** válasza:
Hát én meg már több mint egy éve olvastam az Éhezőket :D És A Beavatottat is lassan már egy fél éve... De sokszor úgy van hogy az a könyv tetszik a legjobban amit legutóbb olvastál. :) Amúgy majd valamikor április végén jelenik meg A Hűséges :DDD
2014. márc. 22. 21:33
 16/28 A kérdező kommentje:
Én már azt is elolvastam, mert ugye angolul már megjelent, én meg angolul olvastam el az első kettőt is :D (Meg az éhezőket is :D)
2014. márc. 22. 21:40
 17/28 anonim ***** válasza:
Én is gondolkoztam azon hogy elolvassam-e angolul és megrendeljem-e,mert mondjuk azért úgy értem a szöveget nagyjából de azért az nem az az igazi :/ De nem baj a drága fordítóknak egy fél év alatt sikerül leforditani végre :O :DDD
2014. márc. 22. 22:18
 18/28 anonim válasza:
én láttam is és olvastam is a beavatottat és nekem az eleje összecsapotnak tűnt meg mi az hogy a zászlós játék előtt kiesik a Tris?? meg hogy a zászlós játékot nem paintballal játszák és a Trist nem is mentette meg a Tobias az óriás keréken ...nekem a könyv jobban tetszett de a film sem rossz de arra inkább azt mondanám hogy a könyv ihlette film mint hogy inkább azt mndjam a könyvet filmesitették meg :D de nem volt annyira rossz
2014. márc. 23. 10:16
 19/28 A kérdező kommentje:
Igazad van :)
2014. márc. 23. 13:39
 20/28 Doreyx válasza:
Én mind a két könyvet olvastam :D Szerintem eszméletlen jó volt mindkettő. Aztán kijött az éhezők filmben...hát a könyvhöz képest elég nagy csalódás volt de azért tetszett. Viszont a beavatott, lehet hogy sokminden kimaradt belőle meg máshogy volt de szerintem kikurt jól sikerült :D Életem egyik legjobb filmje :D
2014. márc. 23. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!