Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Paranormal Activity igaz...

A Paranormal Activity igaz történet?

Figyelt kérdés
2009. dec. 2. 01:33
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim válasza:
szerintem igaz történet alapján történt
2012. nov. 4. 16:26
 52/54 anonim válasza:
hogy lenne igaz felvétel?..amúgy is ha a "rendőrség" lefoglal valamit akkor azt nyomozás alatt nem adja ki semmi áron..ebből is látszik hogy hazugság az egész
2013. nov. 19. 12:24
 53/54 anonim válasza:

Rohadtul igaz! A Project X elején is bemondták, hogy köszönet ennek és ennek..... az pedig megtörtént!!

Utána is olvastam és voltak ilyen ugyek, rendőrség is bizonyítja. Ezeket nem oldották meg...

2014. máj. 10. 15:15
 54/54 anonim válasza:
Ne már, valaki elhiszi ezt? Oké hogy valakinek a "vallása" szerint léteznek démonok, tündérek , stb de akkor is. Egy démon megszál egy embert. Hogy? Másrészről mi a fenének csesztetne egy démon egy embert, semmi értelme? Az emberek ezt beképzelik egyszerűen maguknak. Aztán a rendörség mi a fenéért adna ki ilyen információkat, tudjátok létezik egy ugynevezett személyi jogok megsértése. Aliász bele kell egyezni a családtagoknak hogy oké akkor legyen ebből egy film, és melyik beteges családtak akarná kiadni hogy az unokaöccse pl szétvagdosta magát és a barátját? Ez csak egy film! Aztán az a köszönet nyilvánítás .... Én is csinálok akkor egy filmet hogy ufók megszálták magyarországot és egy képkockára kirakom hogy köszönöt a felvételért a rendörségnek, és akkor igaz?
2014. jún. 19. 15:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!