A Paranormal Activity igaz történet?
elöszöris.
lehet h a pasit öli meg, de attol a csaj kellett neki..
a pasit csak azé öli meg mer az utjába áll..
szall télleg a csaj kellett neki, de nem azé h megölje..
hanem h belészálljon. és ezé öli meg apasit, a csajt meg megszállja vagy mi.. ennyi.!!;)
sziaa petya14 :D
képzeld engemis érdekelnek ezek a dolgok.:D
kiváncsi vagyok nagyonis, hogy télleg vannak-e a valoságba is ijen dolgok, vagy mind csak kitaláció..
a paranormal activity szerintem megvan rendezve, de attol függetlenül biztosan van benne igazság is..elvégre ilyeneket nem találnak csak mi maguktol az emberek.
mindegy, szerintem nagyonis élethüen alakitották meg.. ugyhogy gratula neki,;))(Y)(Y)
petya, te meg ha akarsz vegyél fel msn-re és beszélgethetünk ezekröl:)
werrrababa11@gmail.com. :)
-.-'
normalis h fake:D
film?!?!?!
szineszek?!?!
egyesek azt allitjak h igaz csak nem ezekkel a szereplokkel tortent meg :/
most mindenki azt hisz amit akar de sztem abszurdum ^^
Én is láttam a filmet, és ténylegesen nagyon pszichésen hat az emberekre. Ez az "elején lekamuzzuk, hogy igaz, és akkor viszik, mint a cukrot" dolog nem feltétlenül igaz.
Én is hiszek ezekben a paranormális dolgokban(szellemek, angyalok) és nem hiszem, hogy ez az egész kitaláció lett volna. Szerintem a film amit a moziban leadtak SEMMIKÉPP sem eredeti, viszont a történet az lehet. Szerintem teljesen logikus a dolog, viszont egy valamit megtudhattunk: mindig az az amerikai családokat szállja meg a szellem:D
Sziasztok!
A film elején és végén a köszönet nyilvánítás nem azt mondja, hogy azt a filmet (amit kiadott a rendőrség és a család) adják ki a közönségnek. Gondolom megnézték, azokat a felvételeket, ebből született némi tarkított ötlet és lett belőle egy sikeres film. Szerintem van valóság alapja. Nem azt mondom, hogy a film igaz, hiszen napjainkban eléggé fejlett technikával dolgoznak... hanem azt mondom, hogy van valóság alapja.
Nem hiszek ezekben a jelenségekben, de létezésüket sem tagadom igazán.
Olvastam olyan válaszokat, melyben kinyilvánítottátok, hogy nem értitek igazán az első befejezését, ahol a srácot megöli Kathie és eltűnik...
Én sem értettem igazán, de a 2. rész megmagyarázza az elsőt és újabb kérdéseket tár elénk: pl. hova lett Hunter és Kathie?
Nektek azt tanácsolnám, hogy nézzétek meg a 2. részt is és érthetőbb lesz az első...
Valahol olvastam készül a 3. rész.
Személy szerint kíváncsian várom. =)
(Nem paráztam be a filmtől, de valljuk be, ügyes a kivitelezés... :P)
Dinky
Öhm hello mindenki!
a Paranormal Activity igen is igaz történet,csak meg lett filmesítve....-.-"""am meg a második részében a csaj azért ölte meg a pasit mert az útjába volt...a testvérét meg azért mert neki a kis gyerek kellett de mivel ő is az útjában volt nem volt más választása....=/..am a történet arról szól h a dédnagyanyjuk üzletet kötött a démonnal a gazdagságét..és a démonnak az első szülött fiú gyermek kellett vagyis Hunter...!!!
bye:Ssassy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!