Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Paranormal Activity igaz...

A Paranormal Activity igaz történet?

Figyelt kérdés
2009. dec. 2. 01:33
1 2 3 4 5 6
 31/54 petya14 válasza:
sziasztok szerintem van benne igazság és van hazugság pl: a csávót úgy neki hajítja a falnak a démon által kicsapódó ajtó h a valóságban az ajtó sem maradt volna éppen és kétlem h 3 métert repülne és hogy a démon pont a kamerába nézne amikor annyira takarja magát az elején és miért adták volna a nyilvánosságnak??? SZAL AKI FÉL TŐLE AZ SIMÁN MEG NYUGODHAT SEMMI ÁGYRÓL LE RÁNGATÁS NEM FOG VELE TÖRTÉNNI!!!!!!! de aki már tapasztalt szellemi jelenségeket azt kérem írjon privi-be vagy msn-en itt az msn címem:petya5874@hotmail.com csak azért kérem ezt mert engem nagyon érdekelnek az ilyen dolok!!! kérlek írjatok. vagy ha éppen féltek ilyesmik től annak segítek szívesen :) rengetege olvastam és láttam ilyen dolgokat külömböző fórumokon és a youtub-on de 1 ik sem túl valóság hű
2011. jan. 23. 11:50
 32/54 anonim válasza:

elöszöris.

lehet h a pasit öli meg, de attol a csaj kellett neki..

a pasit csak azé öli meg mer az utjába áll..

szall télleg a csaj kellett neki, de nem azé h megölje..

hanem h belészálljon. és ezé öli meg apasit, a csajt meg megszállja vagy mi.. ennyi.!!;)

2011. márc. 2. 21:03
 33/54 anonim válasza:

sziaa petya14 :D

képzeld engemis érdekelnek ezek a dolgok.:D

kiváncsi vagyok nagyonis, hogy télleg vannak-e a valoságba is ijen dolgok, vagy mind csak kitaláció..

a paranormal activity szerintem megvan rendezve, de attol függetlenül biztosan van benne igazság is..elvégre ilyeneket nem találnak csak mi maguktol az emberek.

mindegy, szerintem nagyonis élethüen alakitották meg.. ugyhogy gratula neki,;))(Y)(Y)

petya, te meg ha akarsz vegyél fel msn-re és beszélgethetünk ezekröl:)

werrrababa11@gmail.com. :)

2011. márc. 2. 21:08
 34/54 Brigitzy válasza:

-.-'

normalis h fake:D

film?!?!?!

szineszek?!?!

egyesek azt allitjak h igaz csak nem ezekkel a szereplokkel tortent meg :/

most mindenki azt hisz amit akar de sztem abszurdum ^^

2011. márc. 6. 16:18
 35/54 LollipopGirl válasza:
100%

Én is láttam a filmet, és ténylegesen nagyon pszichésen hat az emberekre. Ez az "elején lekamuzzuk, hogy igaz, és akkor viszik, mint a cukrot" dolog nem feltétlenül igaz.

Én is hiszek ezekben a paranormális dolgokban(szellemek, angyalok) és nem hiszem, hogy ez az egész kitaláció lett volna. Szerintem a film amit a moziban leadtak SEMMIKÉPP sem eredeti, viszont a történet az lehet. Szerintem teljesen logikus a dolog, viszont egy valamit megtudhattunk: mindig az az amerikai családokat szállja meg a szellem:D

2011. márc. 23. 15:29
 36/54 anonim válasza:
Ma néztem meg a filmet, nem vagyok ijedős, sem hiszékeny, nem hiszek a természetfeletti dolgokban, de bevallom bennem is felvetődött a kérdés, hogy igaz-e... De sok a kommenteket olvasgatva rájövök, hogy úristen... Ne legyetek már ennyire primitívek... Szerintetek ha minimum 50 százalékban igaz lenne a film el tudna titkolni ilyen dolgokat a rendőrség az emberek elől? Szerintetek ha igaz lenne nem szólt volna róla 1 hónapig a híradó??? Ugyanmár... Ez csak egy hülye marketingfogás
2011. ápr. 25. 19:50
 37/54 anonim válasza:

Sziasztok!

A film elején és végén a köszönet nyilvánítás nem azt mondja, hogy azt a filmet (amit kiadott a rendőrség és a család) adják ki a közönségnek. Gondolom megnézték, azokat a felvételeket, ebből született némi tarkított ötlet és lett belőle egy sikeres film. Szerintem van valóság alapja. Nem azt mondom, hogy a film igaz, hiszen napjainkban eléggé fejlett technikával dolgoznak... hanem azt mondom, hogy van valóság alapja.

Nem hiszek ezekben a jelenségekben, de létezésüket sem tagadom igazán.

Olvastam olyan válaszokat, melyben kinyilvánítottátok, hogy nem értitek igazán az első befejezését, ahol a srácot megöli Kathie és eltűnik...

Én sem értettem igazán, de a 2. rész megmagyarázza az elsőt és újabb kérdéseket tár elénk: pl. hova lett Hunter és Kathie?

Nektek azt tanácsolnám, hogy nézzétek meg a 2. részt is és érthetőbb lesz az első...

Valahol olvastam készül a 3. rész.

Személy szerint kíváncsian várom. =)

(Nem paráztam be a filmtől, de valljuk be, ügyes a kivitelezés... :P)

Dinky

2011. ápr. 27. 13:17
 38/54 anonim válasza:

Öhm hello mindenki!

a Paranormal Activity igen is igaz történet,csak meg lett filmesítve....-.-"""am meg a második részében a csaj azért ölte meg a pasit mert az útjába volt...a testvérét meg azért mert neki a kis gyerek kellett de mivel ő is az útjában volt nem volt más választása....=/..am a történet arról szól h a dédnagyanyjuk üzletet kötött a démonnal a gazdagságét..és a démonnak az első szülött fiú gyermek kellett vagyis Hunter...!!!

bye:Ssassy

2011. máj. 22. 19:43
 39/54 anonim ***** válasza:
Előző, nem akarom összetörni s szíved, de már többször el lett mondva normálisan, hogy NEM IGAZ TÖRTÉNET. Olvass vissza!
2011. máj. 23. 15:48
 40/54 Cisztellicus válasza:
Hülye vagy dehogy igaz mien grafikátlan volt már mikor beleüvöltött a képernyőbe a végén a csak.Meg olvastam egy oldalon ahol kiírta hogy nem is igaz történet csak aszt irják mert ugy jobban érdekli és sokkal jobban beszarsz tőle.
2011. júl. 1. 09:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!