A Paranormal Activity igaz történet?
Igaz a történet, de a eredeti kazettát a rendőrség nem adhatta ki ezért megrendezték a már megtörtént jelenetket!
http://www.youtube.com/watch?v=dcpQAKbAeLg
a szereplők nem haltak meg, ezt a videó is igazolja!
Álítólag a férfit halottan találták meg a házban, a nőt pedig " megőrülve " szintén a házban. A film a férfi haláláról szól tulajdonképpen. A nő megörülését azzal magyarázták, hogy megszállta valami. Ez egy úgymond ottani helyilegenda, hogy a férfi miért halt meg. A rendőrség kiadta a dokumentumokat és ebből csináltak egy filmet, hogy így történhetett. És mint jellemző, kibővítették a történetet, hogy film lehessen belőle.
Ezt hallottam a filmről.
Minden esetre énsem értem, hogy miért lesz 2. része. Talán csak a fokozás miatt. Kíváncsi vagyok már rá.
Ja, és akik a filmben szerepelnek azok színészek csak :D Nem róluk szól. Ők csak megvalósították.:)
Az előző vagyok.
Azt kihagytam, hogy egy biztos, tuti van benne igaz, hisz legtöbb film igaz alapokon készül, vagy legalábbis hasonlókon.
Maga a film nem igaz.De több igaz történet, más emberek paranormalis élményei vetítették a filmbe.
Én nagyon ellenzem ezeket a filmeket ,mert az ember bevonzhatja a szellemeket és démonokat és ki is probálhatja például az ouija táblát is.
Aki nem találkozott ilyennel az röhöghet a filmen meg például rajtam is,de ha tapasztalná véletlenül és mondjuk alváskor jönne elő akkor egy szó nem jönne ki a száj-bol
Kristalykid: tökéletesen egyetértek veled
ráadásul ez a film szörnyű! :D:D komolyan.. a film felében semmi sem történik..
és ha igaz ez a történet ha nem.. akkor is ilyesmi megtörténhet a valóságban is sajnos :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!