Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Paranormal Activity igaz...

A Paranormal Activity igaz történet?

Figyelt kérdés
2009. dec. 2. 01:33
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim válasza:
100%
a film nem lehet igaz.ezt alapból kizárja az a tény, hogy 3 befejezése van, mivel, hogyha az egyikben a nőt elviszi a rendőrség akkor az igaz történet alapú filmekben nem mennek vissza leforgatni, hogy a csaj megöli magát
2010. máj. 21. 17:56
 22/54 anonim válasza:
100%

Igaz a történet, de a eredeti kazettát a rendőrség nem adhatta ki ezért megrendezték a már megtörtént jelenetket!

http://www.youtube.com/watch?v=dcpQAKbAeLg

a szereplők nem haltak meg, ezt a videó is igazolja!

2010. aug. 15. 22:49
 23/54 anonim ***** válasza:
95%
először is adtak ki egy hamis paranormal activity-t ami nem igaz de a show után amiben elmondták hogy nem volt igaz az után egy pár évvel ez megtörtént velük csak nem pont ugyanígy
2010. aug. 25. 14:19
 24/54 anonim ***** válasza:
100%
BBC World News híradóban jelentették is a halálukat de a műsor nem ment le a tévében szerencsére de a hülyék felírták a BBC World Nes honlapjára az igazat
2010. aug. 25. 14:20
 25/54 anonim válasza:

Álítólag a férfit halottan találták meg a házban, a nőt pedig " megőrülve " szintén a házban. A film a férfi haláláról szól tulajdonképpen. A nő megörülését azzal magyarázták, hogy megszállta valami. Ez egy úgymond ottani helyilegenda, hogy a férfi miért halt meg. A rendőrség kiadta a dokumentumokat és ebből csináltak egy filmet, hogy így történhetett. És mint jellemző, kibővítették a történetet, hogy film lehessen belőle.

Ezt hallottam a filmről.

Minden esetre énsem értem, hogy miért lesz 2. része. Talán csak a fokozás miatt. Kíváncsi vagyok már rá.

Ja, és akik a filmben szerepelnek azok színészek csak :D Nem róluk szól. Ők csak megvalósították.:)

2010. okt. 27. 17:47
 26/54 anonim válasza:

Az előző vagyok.

Azt kihagytam, hogy egy biztos, tuti van benne igaz, hisz legtöbb film igaz alapokon készül, vagy legalábbis hasonlókon.

2010. okt. 27. 19:34
 27/54 V.I.R.A.G.K.A. válasza:
én úgy hallottam hogy 2 variációja van,amelyiknek a végén rendőrség van,az állitólag igaz...a másik nem...de kitudja...
2010. okt. 28. 18:37
 28/54 anonim ***** válasza:
35%
ki a f@szt érdekel, hogy igaz, vagy nem, az a lényeg hogy kurtajó film. mindenki mást hall, vagy talál ki. tök mind1 csak azok tugyák az igazat, akik csinálták.
2010. nov. 1. 13:49
 29/54 anonim válasza:
65%

Maga a film nem igaz.De több igaz történet, más emberek paranormalis élményei vetítették a filmbe.

Én nagyon ellenzem ezeket a filmeket ,mert az ember bevonzhatja a szellemeket és démonokat és ki is probálhatja például az ouija táblát is.

Aki nem találkozott ilyennel az röhöghet a filmen meg például rajtam is,de ha tapasztalná véletlenül és mondjuk alváskor jönne elő akkor egy szó nem jönne ki a száj-bol

2010. nov. 25. 17:16
 30/54 anonim ***** válasza:
0%

Kristalykid: tökéletesen egyetértek veled

ráadásul ez a film szörnyű! :D:D komolyan.. a film felében semmi sem történik..

és ha igaz ez a történet ha nem.. akkor is ilyesmi megtörténhet a valóságban is sajnos :S

2010. dec. 10. 22:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!