Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Paranormal Activity igaz...

A Paranormal Activity igaz történet?

Figyelt kérdés
2009. dec. 2. 01:33
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem van benne igazság,a film elején köszönetet mondanak a rendőrségnek a felvételért.Bár még mindig nem értem,most a csaj kattant be a démontól??
2009. dec. 2. 07:55
 2/54 anonim ***** válasza:
84%

A Paranormal Activity egy áldokumentumfilm: igaz történetnek beállított, megrendezett, kézikamerás felvétel. Hanonló még az Ideglelés (Blair Witch Project), és a Cloverfield című film is.

A felvett anyag nem eredeti, hanem megjátszott: három alternatív befejezése is van.

Azt, hogy a film igaz történet alapján készült, sokszor csak a feszültség növelése érdekében mondják az elején, mert így a néző sokkal jobban beleéli magát a filmbe.

2009. dec. 2. 08:38
 3/54 anonim ***** válasza:
87%
Első válaszolónak: igen, a film szerint a csajt megszállta a démon, akárcsak az általuk dokumentumfilmen látott lányt.
2009. dec. 2. 08:39
 4/54 anonim ***** válasza:
55%

nemigaz. lehet hogy igaz történet alapja, de nem igaz

és persze hogy azután kellett megtudnom hogy megnéztem a filmet... :S

2009. dec. 15. 15:43
 5/54 anonim válasza:
44%

Kedves Dóra!

A paranormal activity történetette 100% ban valós és megtörtént!

üdv,

A

2009. dec. 16. 14:32
 6/54 anonim ***** válasza:
34%
.
2009. dec. 30. 12:07
 7/54 anonim válasza:
55%
nem igaz! mégpedig azért mert youtubon láttam interjút velük és a háttérbe ott a film plakátja. én mondjuk nem örltem neki
2010. jan. 3. 10:24
 8/54 anonim ***** válasza:
75%

nem igaz.

a 2 főszereplő volt valami showban és elmondták, hogy nem igaz

2010. jan. 7. 11:18
 9/54 anonim ***** válasza:
69%
Az, hogy készül második rész szerintem bizonyítja, hogy nem igaz. Meg teljesen értelmetlen a befejezése is. Ha végig azt mondták, a csajt akarja a démon, akkor a végén még a pasit öli meg?
2010. febr. 14. 17:58
 10/54 anonim ***** válasza:
88%
Én csak azt nem értem,hogy ha nem megtörtént eseteken alapul a történet,akkor minek találnak ki fals adatokat?jelen esetben a párról beszélek,mindent a sikerért?nem hiszem.Amúgy az ördögűző című film is valós eseményeken alapult,de sokan ezt tagadják.
2010. febr. 17. 15:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!