A Paranormal Activity igaz történet?
Figyelt kérdés
2009. dec. 2. 01:33
1/54 anonim válasza:
Szerintem van benne igazság,a film elején köszönetet mondanak a rendőrségnek a felvételért.Bár még mindig nem értem,most a csaj kattant be a démontól??
2/54 anonim válasza:
A Paranormal Activity egy áldokumentumfilm: igaz történetnek beállított, megrendezett, kézikamerás felvétel. Hanonló még az Ideglelés (Blair Witch Project), és a Cloverfield című film is.
A felvett anyag nem eredeti, hanem megjátszott: három alternatív befejezése is van.
Azt, hogy a film igaz történet alapján készült, sokszor csak a feszültség növelése érdekében mondják az elején, mert így a néző sokkal jobban beleéli magát a filmbe.
3/54 anonim válasza:
Első válaszolónak: igen, a film szerint a csajt megszállta a démon, akárcsak az általuk dokumentumfilmen látott lányt.
4/54 anonim válasza:
nemigaz. lehet hogy igaz történet alapja, de nem igaz
és persze hogy azután kellett megtudnom hogy megnéztem a filmet... :S
5/54 anonim válasza:
Kedves Dóra!
A paranormal activity történetette 100% ban valós és megtörtént!
üdv,
A
7/54 anonim válasza:
nem igaz! mégpedig azért mert youtubon láttam interjút velük és a háttérbe ott a film plakátja. én mondjuk nem örltem neki
8/54 anonim válasza:
nem igaz.
a 2 főszereplő volt valami showban és elmondták, hogy nem igaz
9/54 anonim válasza:
Az, hogy készül második rész szerintem bizonyítja, hogy nem igaz. Meg teljesen értelmetlen a befejezése is. Ha végig azt mondták, a csajt akarja a démon, akkor a végén még a pasit öli meg?
10/54 anonim válasza:
Én csak azt nem értem,hogy ha nem megtörtént eseteken alapul a történet,akkor minek találnak ki fals adatokat?jelen esetben a párról beszélek,mindent a sikerért?nem hiszem.Amúgy az ördögűző című film is valós eseményeken alapult,de sokan ezt tagadják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!