A Paranormal Activity igaz történet?
Én is láttam a filmet,nagyon a hatása alá kerültem. Egyébként nagyon kedvelem a horrorfilmeket,de én is paráztam utána.Ez azért volt mert a film pszihésen hat az elménkre,félelmet szülve magunkban.
E film nem valódi történet.Lehet,hogy voltak vagy vannak hasonló történetek,de ez kifejezetten megírt,megrendezett film.Egy-két dolgot ennek bizonyítására leírok:
- a film elején és végén a filmbéli szereplők neve,a valódi színészek neve is...
- ugye azzal ér véget a film,legalábbis az a verzió,amit én láttam,hogy 2006-ban találtak rá a férfi holttestére, de akkor hogyan szerepelhettek különböző show-ban a 2009-es évben?!hát úgy hogy ez nem megtörtént esemény.
Ha valaki nem hiszi,nézze meg mégegyszer vagy nézzen utána a neten.
hülye a jó édes **** :) amúgy ti vagytok azok,mert a legtöbb ember azt mondja,hogy jaj ez csak mese,meg hasonlók,pedig valóban vannak pszichopaták gyilkosok,akik elképesztő szörnyűségeket követtek el,és sok filmkészítő ezeket teszik képernyőre,vagy legalábbis hasonlókat,éppen ezért idegesít,hogy kapásból rávágják,áá ez csak kitaláció.
Sokszor látunk olyat hírekben,hogy ok nélkül megölte szerelmét gyerekét stb,és nem tudnak adni normális magyarázatot a tettükre,na az ilyen emberekről alkották meg a paranormal activity-t is,hülye vagyok tudom,de ezek tények.Vagy a hívatlanok című film úgy kezdődik például,hogy évente x ember tűnik el Amerikában,de gondolom ezek is csak kamu adatok.
dehogyisnem! ez a lényeg,hogy amiket látunk horrorfilmekben,kb így zajlik a valóságban,én értem,hogy mit akarsz mondani,mert vannak olyan filmek,akár horror akár más,amin sírni tudok a nevetéstől,hogy mekkora gáz,meg baromság,de nem is ezzel van a baj.
hanem ahogyan lereagálják az emberek," áá ez tök béna film" "nem is félelmetes egyáltalán" stb,azt hiszik,hogy ciki ha kicsit megijednek egy horrorfilmtől,pedig nem ciki,ez a horror lényege,és ha ez a film nem félelmetes,akkor melyik az? ja tudom ahol futnak fej nélkül,meg szörnyek üldöznek,ez a magyar színvonal!bár mondjuk az aki bújt aki nem télleg jó:D de nem akarok elkanyarodni a témától,szerintem zseniális,hogy sima kamerával készítették el a filmet,az ideglelés után a legjobb film szerintem műfaját tekintve,de csak szerintem!és nem igaz történet rendben,de ettől függetlenül történnek megmagyarázhatatlan dolgok események cselekmények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!