Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen zombis filmet nézessek...

Milyen zombis filmet nézessek öcsémmel? (9 éves)

Figyelt kérdés

2012. szept. 22. 18:45
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 A kérdező kommentje:
Már minden filmet megnéztünk amit irtatok, ezért emelem ki újra! És nem azért tettem fel a kérdést, hogy értelmetlen (jajj, nem neki való, kis taknyos) kommentek jöjjenek... Ha nem tetszik nem kell rá válaszolni... -.-
2013. márc. 9. 08:48
 62/68 anonim ***** válasza:

MegnéztÉtek?Rendben,akkor pl Fulci-tól melyikeket?

Kérdező,ezúttal nem bántásból,de kezdem úgy érezni,hogy szándékosan rosszat akarsz az öcsédnek. Egy 9-10 éves még nem tudja ezeket feldolgozni,sőt egy 14 éves sem igazán.

Mindegy,igazából ti tudjátok,de ha a későbbiekben az öcsédnek pszihés problémái lesznek,emlékezz a figyelmeztetésekre.

2013. márc. 9. 10:48
 63/68 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező,nem bunkóságból,de azért ez hatalmas eleőtlenség,hogy pl. a Zombi(2)-t megnézted az 9(!!!) éves öcséddel! Vagy a Pokol hét kapuját,amiben szintén vannak enyhén szólva is durva jelenetek.

Szerintem egy 9 évesnek még elég a Scooby-Doo a Zombik szigetén is,én is azon,és az azokhoz hasonló rajzfilmeken nőttem fel,és mégis itt vagyok,mentálisan (és szerencsére fizikálisan is) teljesen egészségesen.

Hidd el,ráérsz még Te is horrort nézni,attól,hogy ilyen filmeket nézel,kajak nem leszel több semmivel.

Amúgy meg a jobb horrorok nincsenek szinkronizálva,szóval ennyit erről.

2013. márc. 9. 13:31
 64/68 A kérdező kommentje:
A pokol hét kapuját, télleg, még meg se néztük, úgyhogy az jó lesz ma estére, de a zombi 2-t már láttuk, és mindkettőnknek nagyon tetszett, és nem lesznek pszichés problémái(nk) (remélem, legalábbis nekem biztos nem), de emlékezni fogok majd rátok!!
2013. márc. 10. 10:03
 65/68 anonim ***** válasza:

A Zombi(2) nekem is nagyon tetszett! :3

Megvan a limitált kiadás egyik példánya .D

2013. márc. 10. 11:57
 66/68 A kérdező kommentje:
Az jó:)
2013. márc. 11. 18:20
 67/68 anonim ***** válasza:
68%

nekem a kedvenc zombis filmem a zombieland.:DD

mondjuk abba semmi ijesztő nincs inkább ilyen vígjátékféle de nagyon szeretem:D illetve ha sok időtök van akkor a the walking dead-et ajánlom, csak az sorozat.:)

2013. márc. 13. 16:38
 68/68 A kérdező kommentje:
a zombilendet is már láttuk 2szer is :) az ilyen sorozat féle meg nem jön be :/
2013. márc. 13. 18:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!