21/68 anonim válasza:
Ne röhögtessél már,hogy egy 9(!) éves gyerekkel akarsz zombi-horrort nézetni! Szánalom ez a mai világ... -.-
22/68 anonim válasza:
Én 9 évesen a Halál visszatér 3 részét néztem meg. Fostam tőle,rémálmaim voltak. Ezért nem ajánlok semmiféle zombihorrort nektek.. Hidd el,ha nem kamuból írtok,maradjon ki az ilyen filmekből még egy darabig..
23/68 anonim válasza:
Hát ahhoz képest,hogy kiemelték,visszajelzést nemigen kapunk,szerintem megnézték az egyiket,belehaltak és most zombiként kiemelték valahogy a kérdést...más nem jut eszembe,talán azért nem ír vissza,mert lerohadt a keze,vagy nem tudom. :D
Ez már tényleg nevetséges egyszerűen.
24/68 anonim válasza:
utolsó XDDDDDDDD
De amúgy remélem tényleg így van,ha nem kamu!Meg is érdemlik.
25/68 A kérdező kommentje:
Köszi! Jöhetnek még ajánlások!
2012. dec. 6. 18:31
26/68 anonim válasza:
Kérdező,te tényleg nem nagyon olvasod el a válaszokat,ugye?Nem vagy képes felfogni,hogy nektek még ilyen korban nem ezeket kellene néznetek?
28/68 A kérdező kommentje:
Fogyatékosok vagytok! Ha én felteszek egy kérdést és tik nem tudtok normális válaszokat adni, akkor inkább ne is írjatok!
2012. dec. 7. 13:09
29/68 anonim válasza:
Fogyatékosok?Tudod te egyáltalán,hogy az mit jelent?
De amúgy meg nézz körül,KISMILLIÓ filmcímet mondtak,hányat néztél meg,kis taknyos?!
30/68 A kérdező kommentje:
Háá' láttam má' a fűrészt, cannibal holocaust, zombi holocaust, mártírok, rémálom az elm utcában, kaptár, zsákutca, ördögűző, rémmesék könyve(megvan eredetibe is :) ) fekete ruhás nő, kedvencek temetője, kísértetjárás connecticutban, és még pár száz horrort biztos ezen kívül!!! Úgyhogy, ...
2012. dec. 7. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!