De megnéztél egyet is azok közül,amit itt ajánlottak?És szerinted engem érdekel,hogy te mivel "nagyfiúskodsz" itt?
Úgyhogy...
Én nem vagyok menő azzal, hogy horrort nézek... Egyszerűen ezt a műfajt szeretem. Ma este is (éjfélkor) megnéztem az árva című filmet!
És amúgy mit nézzek meg, ha alig írtok filmeket, csak itt fikáztok... Amiket írtak azok közül pedig megnéztem a Kedvencek temetőjét, Rémmesék könyve, Legenda vagyok, Holtak hajnalát is!
Tetszett a Rémmesék könyve? :DD
Nekem örök kedvencem! :)
Amúgy:
Valami van odalent
Poltergeist (van belőle sorozat is,az is nagyon jó!)
A hét kapu
Halott vagy hajnalra
Terrorbolygó
Megérzés
Kansen
Mennyből az ördög
Rémségek háza
Rémségek könyve
Rémmesék
Aham...de akkor kérlek szépen,nézd végig mégegyszer a kérdésed,és jegyezd fel,hogy hány filmet írtunk neked.A felét sem nézted meg(bár talán ez nem is olyan nagy probléma).
Ha ennyire hülye vagy,akkor ezt nézd meg,ezt soha nem fogod elfelejteni:Zombik városa(1980)-de az ÖCSÉDDEL SEMMIKÉPP NE!
Időpont ma 11:08
A Kansen(fertőzés) az nem zombis film.
A Frightful School Horror
Killer Clowns From The Outer Space
Vault of Horror
Nightmares
Halloween
Death Bells
Carved
X - Sui-youbi
Bíbor folyók
ma 11:12
igazad van,azt nem vettem figyelembe,hogy zombi horror kell,simán csak horrort írtam.
Hullajó (az egyik legjobb,abszolút cult movie! :D)
Amúgy még ezek is jók:
Zombik városa
meg úgy összességében Lucio Fulci filmjei! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!