Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Adam Sandlert miért szeretik...

Adam Sandlert miért szeretik olyan sokan?

Figyelt kérdés

Szerintem a filmtörténelem egyik legidétlenebb, leggusztustalanabb szinésze.

Mi a véleményetek?

2012. szept. 21. 10:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem inkább 3/9? Az én volnék...

Az Ollókezű Edward című filmben se nem izomember, se nem néger kereskedő a főhős. Tegyük hozzá, hogy ez a film 1990-ben készült Johnny Depp főszereplésével. 1990-ben még Adam Sandler sem így nézett ki, mint ma. De akár ki is guglizhatod, nézegess róla 1990-es képeket. Hozzáteszem, manapság rengeteg színész (pl. Christian Bale) gyúrja ki magát, vagy éppen kezdenek eszeveszett fogyókúrába egy-egy filmszerep kedvéért. Sőt, ott van pl. Robert Downey Jr., aki a Viharszigetben négert alakított.

Azért meg szerintem egyik színész tehetsége sem kétségbe vonható, mert hithű zsidó. És akkor mi van? Ha valaki egy színész tehetségét a vallása vagy hovatartozása alapján ítéli meg, akkor ott komoly gond van. Itt jön megint a képbe a politika. Én nem a politikai meggyőződésem miatt nézek meg egy filmet, vagy gondolom azt egy színészről, hogy jó. Ha ez alapján tenném, akkor nem néznék Adam Sandler filmeket. De engem rohadtul nem az érdekel egy film közben, hogy ki honnan jött. A film azért van, hogy szórakoztasson, a politika pedig nálam nem a szórakoztató kategóriába sorolható.

2012. szept. 22. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!