Miért szeretik sokan a Horror filmeket?
Figyelt kérdés
Én személy szerint nem szeretem a horrort, de mégis, kíváncsi lennék hogy sokakat miért érdekelnek a Horror filmek...2009. jan. 4. 17:11
1/3 anonim válasza:
Én szeretem, de például verőfényes napsütéses napon tuti nem néznék horrort. Olvasni és nézni is szeretem, de nem a véres darabolos filmeket, inkább a Stephen King féléket, amiken tényleg félni izgulni lehet. Hogy miért? Mert adrenalin növelő hatása van, mert jó dolog úgy félni,hogy közben tudod, hogy az csak egy mese, nem valós dolog.
2/3 A kérdező kommentje:
Hmm... köszönöm a választ..
2009. jan. 4. 18:15
3/3 anonim válasza:
Izgalmasak és tényleg adrenalin-növelők...ellentétben a mindennapi élettel,ami csak fárasztó és dögunalom.
Gondolom ezért (is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!