Odaát-Supernatural rajongók itt vagytok?
Nagyon NAGYON szeretem!!!:D Nagyon izgalmasak a részek,és olyan cukik a srácok hogy belebolondulok*--* de őszintén szólva első sorban nem ezért nézem.
Egy idő után nagyon erőteljes érzelmi töltete van a sorozatnak,egyszerűen nem tudok végignézni egy részt sírás nélkül.Mindennek van oka,minden egyes apró pillantásnak jelentése van,minden mozdulatnak,minden egyes apró elejtett szónak.Nagyon durva sorozat,de nem a horror miatt.
Úgy jellemezném az egészet mint egy mentális boxmeccs.A végén mindig a sorozat győz KO-val,mi meg sírva kuporgunk a földön.
Ez az Odaát gyerekek:D
Ééén is itt vagyok:D Nem rég kezdtem el nézni, és a 6 évad közepén járok^^ Imádom Cast, és Deant, Sam pedig fura volt, még csak most szerezte vissza a lelkét...Crowley iszonyat nagy arc!:DD Gábriel is jó volt, kár hogy meghalt....
Szeptemberben 9.évad!!
A Caschester trió a kedvencem, így egybe.
Kedvenc jelenet: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!