Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Odaát-Supernatural rajongók...

Odaát-Supernatural rajongók itt vagytok?

Figyelt kérdés
Beszélgessünk az Odaát sorozatról! Ki a kedvenc karakteretek, kedvenc részetek, vagy jelenetetek, szerintetek ki a legtutibb gonosz?

2012. jún. 27. 12:21
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

Nagyon NAGYON szeretem!!!:D Nagyon izgalmasak a részek,és olyan cukik a srácok hogy belebolondulok*--* de őszintén szólva első sorban nem ezért nézem.

Egy idő után nagyon erőteljes érzelmi töltete van a sorozatnak,egyszerűen nem tudok végignézni egy részt sírás nélkül.Mindennek van oka,minden egyes apró pillantásnak jelentése van,minden mozdulatnak,minden egyes apró elejtett szónak.Nagyon durva sorozat,de nem a horror miatt.

Úgy jellemezném az egészet mint egy mentális boxmeccs.A végén mindig a sorozat győz KO-val,mi meg sírva kuporgunk a földön.

Ez az Odaát gyerekek:D

2013. ápr. 2. 20:42
 42/44 A kérdező kommentje:
Számomra a negyedik ötödik évad volt a csúcs nagyon el volt kapva a történet is angyalok-démonok harca apokalipszis onnantól kedve sajnos veszített a fényéből. A leviatán szál még elment de a nyolcadik jelenlegi évad messze a régi színvonal alatt van sajnos :S Továbbra is nézem meg szeretem de valahogy veszített a varázsából.. hiányoznak Dean régi alakításai is korábban majdnem minden résznél volt valami hatalmas poén vagy oltás vele most már ez is egyre kevésbé jellemzőbb... Reméljük még belehasítanak és ismét visszajön a régi hangulata a dolognak.
2013. ápr. 3. 17:02
 43/44 anonim ***** válasza:

Ééén is itt vagyok:D Nem rég kezdtem el nézni, és a 6 évad közepén járok^^ Imádom Cast, és Deant, Sam pedig fura volt, még csak most szerezte vissza a lelkét...Crowley iszonyat nagy arc!:DD Gábriel is jó volt, kár hogy meghalt....

Szeptemberben 9.évad!!

2013. jún. 19. 18:32
 44/44 anonim ***** válasza:

A Caschester trió a kedvencem, így egybe.

Kedvenc jelenet: [link]

2021. nov. 29. 17:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!