Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Odaát-Supernatural rajongók...

Odaát-Supernatural rajongók itt vagytok?

Figyelt kérdés
Beszélgessünk az Odaát sorozatról! Ki a kedvenc karakteretek, kedvenc részetek, vagy jelenetetek, szerintetek ki a legtutibb gonosz?

2012. jún. 27. 12:21
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:

Akkor csak óvatosan olvass mert spoiler veszély! :))

Nekem is egyik kedvencem, nemrég fejeztem be az utolsó hetedik évadot, neked pont jó október fele fog jönni a 8 évad hacsak nem kattansz rá úgy hogy falod a részeket( ahogy én csináltam :D) akkor nem kell majd sokat várnod! ;)

2012. júl. 16. 00:00
 22/44 anonim ***** válasza:
Éljeen!! 8.évad? Annyira várom, hogy az hihetetlen! most tartok a 7. évad 7. résznél :) Nagyon nagy volt, amikor Sam összeházasodott! xd Dean fején aszaltam :) És meglepődtem Cro-n, hogy ilyen kedves is tud lenni! :O <3
2012. júl. 16. 10:26
 23/44 A kérdező kommentje:
:)) Október fele jön már nem kell olyan sokat kibírni :) Csak hát majd a heti egy rész...kevés :) Én az eddigi hét évadot egyben néztem meg, most nyáron ez így marha jó volt, amikor kedvem volt néztem egy részt. Ezért jobb olyan sorozatot nézni ami már lement :) Nincs várakozás
2012. júl. 16. 11:24
 24/44 anonim ***** válasza:

Jaja :/

Remélem, hogy kibírom... :D

De Bobby ugye nem fog meghalni a Leviatánoktól? Mert barátnőm beetetett azzal, hogy megölik, de múltkor meg azzal, hogy meghal Cro, de nem halt meg, szóval, nem tudom, hogy higgyek-e neki... :P

2012. júl. 16. 20:16
 25/44 A kérdező kommentje:

inkább azt mondom hogy majd meglátod mi lesz, nem szeretnék spoilerezni lelőni semmit. De annyit mondhatok hogy az Odaát esetében a halál relatív ( egyébként a Halál a lovas az egyik legnagyobb karakter nagyon elkapták a fickót a szerepre) tehát Dean és Sam is megjárta a poklot meghaltak már... Ahogy korábbi évadokban is volt ilyen pl Castiel amikor az ötödik évad végén Lucifer szétrobbantja, aztán feltámasztotta Isten..

Úgyhogy nem mondok semmit majd meglátod aztán megbeszéljük! :)

2012. júl. 16. 20:53
 26/44 anonim ***** válasza:

Rendeben :D

De ugye, nem baj, hogy szinte csak mi ketten beszéljük ezt meg? :S Nem fogják cenzúrázni az üzenetet, ugye?

2012. júl. 16. 21:14
 27/44 A kérdező kommentje:
Nem fogják! :) Kellemes 'szórakozást' Odaát! ;)
2012. júl. 16. 22:29
 28/44 anonim ***** válasza:

:D

Épp most nézem azt a részt, amikor Dean úgy be van állva, mint az állat xd Tudod, mikor az egyik csávót fejjel lefelé találták meg egy fán, a hálózsákjába bugyolálva :P

2012. júl. 16. 23:09
 29/44 A kérdező kommentje:

:)) Igen, megvan. Deannel több hasonlóan vicces rész volt, ami rá volt kihegyezve :)

Személyes kedvenceim amikor a Trükkös csapdájába kerültek nem tudtak a kedden továbblépni és Dean mindennap meghalt valahogy..

A másik pedig amikor Dean félt rettegett mindentől és ha nagyon megijedt volna az halálos is lehetett volna. Akkor volt hogy a kocsijában aludt inkább, mert nem mert felmenni a hotelszobába mert túl magasan van :D

http://www.youtube.com/watch?v=HsyMtYoSkC0

Sam (Jared) röhög a háttérben! :)

2012. júl. 16. 23:57
 30/44 anonim ***** válasza:

:D Igen, az nagyon vicces, de nagyon sajnáltam azt a dagi szellemet, amelyiket úgy ölték meg, ahogy ő meghalt... :(

Már kb 600x láttam ezt a videót, de soha nem tűnt fel, hogy az ott Jared :D

Ha szabad kérdeznem, te felnőtt vagy? Csak mert 3 felnőttet ismerek, akik szereti az Odaátot... :P

2012. júl. 17. 12:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!