Supernatural. Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
Nekem ez a kedvenc sorozatom, de érdekelne mások véleménye is.2012. jún. 11. 19:16
1/5 anonim válasza:
17F
Nekem is a kedvencem volt egy időben, de csak a 4. évadig láttam, utána már valahogy meguntam...de a 4. évadig imádtam..pedig az osztályban (meg úgy általában) a lányok nézik felénk...én nem a szereplők szép szeméért néztem :DDD
2/5 anonim válasza:
Én a 6. évad elejéig láttam, előtte nagyon tetszett, onnantól viszont nagyon gyenge.
3/5 anonim válasza:
Mindig is elég gagyinak találtam, ennek ellenére az összes részt megnéztem, és volt benne pár jó pillanat.
Utolsó 2 évad viszont nagyon gyenge, ha azzal kezdtek volna rögtön elkaszálom.
4/5 anonim válasza:
amióta megjelent itt azóta nézem és a kedvenc sorozatom! nekem ez a legjobb sorozat a világon :DD bár tény h a 6. és 7.évad nagyon el lett túlozva.....de remélem a 8. jobb lesz mivel más lesz a rendező/v producer már nem emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!