Charlie Chaplin szerintetek látta a Star Wars-t, és mit gondolt róla?
Micsoda érdekes párhuzam :)
A fene tudja, hogy majd 90 évesen fogékony volt-e az ilyesmire, de a karaterébe beleférne egy ilyen "akció" :DD
Egy kis kutatás után azt tudom mondani, hogy senki sem tudja pontosan, de valószínűleg nem.
USA-ban májusban jelent meg az SW (Svájcban nem tudom, csak a '97-es special editiont írja, de gondolom ott is leadták, bár érdekes, hogy jelentéktelenebb országok is ott vannak a listán), viszont áprilisban már 100% eléggé szar állapotba volt Chaplin (tolószék, alig beszélt, bezárkózott, mentálisan is leépült), szóval nem valószínű, hogy látta.
'76-ban még látta a Rocky-t, tetszett neki, de 1 év alatt sokat romolhatott az állapota.
2 fontos dolog kell hozzá: Google és angol tudás, semmit sem szabad magyarul keresni a neten.
Tegnap találtam egy fórumot, ahol pont ezt kérdezték, és ott szóba jött, hogy valamelyik filmjébe (mármint ami róla szólt, életrajzi film vagy mi) a fia vagy valamilyen rokona erről beszélt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!