Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Odaát-Supernatural rajongók...

Odaát-Supernatural rajongók itt vagytok?

Figyelt kérdés
Beszélgessünk az Odaát sorozatról! Ki a kedvenc karakteretek, kedvenc részetek, vagy jelenetetek, szerintetek ki a legtutibb gonosz?

2012. jún. 27. 12:21
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
elnézést: *Trickster
2012. jún. 28. 21:22
 12/44 anonim ***** válasza:
2012. jún. 28. 21:23
 13/44 A kérdező kommentje:

Szerintem Castiel erősebb amikor a purgatórium megnyitása érdekében kötött szövetségüket felmondta Crowley képtelen volt elmenekülni. Nagyon szeretem azt a jelenetet egyébként: Castiel: Fuss, vagy meghalsz! :)))

Csak Raffaelt bevonva vagyis fortéllyal tudott ezután válaszolni Crowley.

2012. jún. 29. 13:16
 14/44 A kérdező kommentje:

:)) Látom mindenki bírja Cast! Helyes :)

Egyik legnagyobb jelenet vele, mikor beszél Deannel telefonon :)) oda akar épp teleportálni ahol ő van, de Dean közli hogy reggel menjen mert ember muszáj aludnia egy kicsit. Cas meg meglepődik de azt mondja oké, addig itt várakozik. És áll egy helyben az országút mellett a semmi közepén! :)))

2012. jún. 29. 13:19
 15/44 A kérdező kommentje:
vagyis kénytelen volt menekülni nem képtelen! :)
2012. jún. 29. 16:23
 16/44 anonim ***** válasza:

nekem is Cas a kedvencem<3

kedvenc részem: 4x20 The Rapture

kedvenc jelenet: az összes Castiel-es jelenet:)

2012. jún. 30. 22:40
 17/44 anonim ***** válasza:

Hát szerintem Dean a legnagyobb arc a sorozatban :)

Az elejétől kezdve viszi :)

Tényleg érzödik,hogy ő a domináns bár bevallom a 6.évadban kicsit elszalad vele a ló amikor Sam főlénybe kerül kicsit ... Ott van egy kis hiszti azért :P

De amúgy mega legjobb részek szerintem azok amikben a rajongókat figurázzák ki :)

mert nézzétek meg itt van ez a Supernatural sorozat és mi megmerjük tenni ,hogy kifikázunk titeket ...

Baromi nagy ötlet :) Meg Becky karakterre az örült blogger :D

Amúgy amikor találkozok ilyen fan fiction-el akkor mindig az a kép jelenik meg a fejembe amikor Becky írta azt a borzalmas blogját az 5. évadban XD Olyan beleéléssel :D

Nagyon nagy :D

Bírom ezeket a történettől eltérő részeket :)

2012. júl. 2. 20:32
 18/44 A kérdező kommentje:
Az hatalmas rész amikor Becky elbűvölte Samet és összeházasodtak. Azok a fejek amiket bevágott sírtam jól alakít a színésznő nagyon hozza a figurát :D :D
2012. júl. 2. 22:23
 19/44 anonim ***** válasza:
2012. júl. 6. 09:19
 20/44 anonim ***** válasza:
én mot kezdtem el nézni :D de imádom
2012. júl. 15. 23:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!