Odaát-Supernatural rajongók itt vagytok?
Szerintem Castiel erősebb amikor a purgatórium megnyitása érdekében kötött szövetségüket felmondta Crowley képtelen volt elmenekülni. Nagyon szeretem azt a jelenetet egyébként: Castiel: Fuss, vagy meghalsz! :)))
Csak Raffaelt bevonva vagyis fortéllyal tudott ezután válaszolni Crowley.
:)) Látom mindenki bírja Cast! Helyes :)
Egyik legnagyobb jelenet vele, mikor beszél Deannel telefonon :)) oda akar épp teleportálni ahol ő van, de Dean közli hogy reggel menjen mert ember muszáj aludnia egy kicsit. Cas meg meglepődik de azt mondja oké, addig itt várakozik. És áll egy helyben az országút mellett a semmi közepén! :)))
nekem is Cas a kedvencem<3
kedvenc részem: 4x20 The Rapture
kedvenc jelenet: az összes Castiel-es jelenet:)
Hát szerintem Dean a legnagyobb arc a sorozatban :)
Az elejétől kezdve viszi :)
Tényleg érzödik,hogy ő a domináns bár bevallom a 6.évadban kicsit elszalad vele a ló amikor Sam főlénybe kerül kicsit ... Ott van egy kis hiszti azért :P
De amúgy mega legjobb részek szerintem azok amikben a rajongókat figurázzák ki :)
mert nézzétek meg itt van ez a Supernatural sorozat és mi megmerjük tenni ,hogy kifikázunk titeket ...
Baromi nagy ötlet :) Meg Becky karakterre az örült blogger :D
Amúgy amikor találkozok ilyen fan fiction-el akkor mindig az a kép jelenik meg a fejembe amikor Becky írta azt a borzalmas blogját az 5. évadban XD Olyan beleéléssel :D
Nagyon nagy :D
Bírom ezeket a történettől eltérő részeket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!