Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Odaát-Supernatural rajongók...

Odaát-Supernatural rajongók itt vagytok?

Figyelt kérdés
Beszélgessünk az Odaát sorozatról! Ki a kedvenc karakteretek, kedvenc részetek, vagy jelenetetek, szerintetek ki a legtutibb gonosz?

2012. jún. 27. 12:21
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:

Akkor most már négyet 26 éves vagyok! :)

The road so far!

http://www.youtube.com/watch?v=eGtu4Bb5dec

Nagyon elkapták a számot az évadzárásokhoz.. :)

2012. júl. 17. 20:59
 32/44 anonim ***** válasza:

:D Tök jó tudni, mert szüleim azt mondják, hogy jó, meg minden, csak nem felnőtteknek való... :P

Imádom ezt a számot! Mindig sírok rajta...

Azt szeretném kérdezni, hogy Crowley-t a 8. évadban sem fogjuk "démoni szemekkel" látni? Mert a Google nem adott ki rá semmit, sajnos... Pedig úgy megnézném hogy hogy áll neki!:D

2012. júl. 17. 21:06
 33/44 A kérdező kommentje:

Hát ezt nem tudom.. :) De szerintem sanszos hogy nem. De egy kis photoshoppal meg lehet nézni :D

Amúgy mivel ő főmufti odalenn, lehet hogy nem is fekete lenne hanem vörös, vagy sárga..

Mondjuk szerintem a fekete vagy a vörös állna jól neki.

2012. júl. 18. 12:51
 34/44 anonim ***** válasza:

:) Kár...

Szerintem vörös lenne, mivel eddig ő is a Keresztút démona volt, és nekik vörös :)

2012. júl. 18. 15:53
 35/44 anonim ***** válasza:
Dean <3<3<3 Még csak az 1. évadnál tartok, de imádom!!! :))) Casst is nagyon szeretem, bár még részt nem láttam, vele, de youtubeon sok részt néztem. :D
2012. aug. 3. 00:08
 36/44 A kérdező kommentje:
Első évadnál tartasz de jó neked! :)) Mit nem adnék újra az élményért, így voltam a Losttal is. Ott az volt a jó hogy utólag néztem meg, már az egész sorozat lement mire elkezdtem így akkor és annyit néztem amennyit akartam. Az Odaáttal is így vcltam eddig én is most nyáron néztem meg az egészet, viszont az új évadig csak októberben jön..........hol van az még.. de te még elleszel egy darabig :D
2012. aug. 3. 12:02
 37/44 anonim ***** válasza:
K
2012. aug. 3. 12:20
 38/44 anonim ***** válasza:
Nekem a kedvencem Cas :) Imádom amikor Dean valami filmre vagy valamire utalást tesz, és Sam érti de Cas nem :D
2012. aug. 3. 12:21
 39/44 anonim ***** válasza:
Igen, de valamikor én is eljutok a végéig. :(
2012. aug. 3. 13:44
 40/44 anonim ***** válasza:

Nyáron kezdtem el nézni a sorozatot, most tartok a 7. évad elején. Ugy tűnik, egyedül vagyok itt ezzel, de én mindig is Samet bírtam jobban/tartottam érdekesebbnek. Meg jóképűbbnek is,legalábbis az első évadokban.

Crowley-t, a Trickstert, Cast meg Bobby-t bírom még nagyon.

SUPERWHOLOCK FTW! Hupsz, bocsi, ezt nem kellett volna...

2012. nov. 7. 19:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!