Supernatural/odaát/ott miért nem szinkronizálják?
Figyelt kérdés
Pedig nem egy rossz sorozat rtl is adta annó meg a viasat2012. máj. 20. 10:57
1/3 anonim válasza:
mert hülyék és csak a brazil sz*rságokkal vannak elfoglalva. azokat persze azonnal szinkronizálják..
2/3 anonim válasza:
A kérdés óta lement szinkronosan ugye a 4.évad is.
A többi évad állítólag azért nem lesz szinkronizálva, mert nem volt jó a nézettség...
Nem tudom mi ezen a meglepő, olyan hülye időpontra rakták, bármi mást raknak a helyére, annak se lesz jobb a nézettsége...
Először én is csak szinkronosan néztem, de most már beletörődtem, hogy feliratosan kell a többi évadot megnézni... így se olyan rossz, csak a hangok kicsit furák :)
3/3 anonim válasza:
Ha mondjuk este 10-re tennék a sorozatot, akkor sokkal nagyobb nézettsége lenne, de mindig valami szart adnak az ilyen jó sorozatok helyett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!