Csak én gondolom azt,hogy a 80-as,90-es évek beli filmek sokkal jobbak mint a mai filmek?
Számomra az örök kedvencek a ;Sárkány szív,Casper,A maszk,A horrorra akadva filmek,Jól áll neki a halál,Nicsak ki beszél 1 és 2,Huncutka,Egyiptom hercege,Irány El Dorado,Négy dínó New Yorkban,Őslények országa,Minden kutya a mennybe jut
Szerintem ekkor élte a film világ az arany korát,jó a mai filmek között is van pár olyan amit szivesen megnézek,de szerintem a retró filmek sokkal jobbak voltak.Más is így vélekedik?
A mozilátogatókat általában két nagy csoportba lehet besorolni a véleményük alapján:
1.a régi filmek jobbak voltak
2.kukába az elavult régiségekkel, előre az uj tecnika és az új ötletek felé.
Na itt dönts ha tudsz! 😂
13. Szerintem azért nem kisérleteznek, mert míg a 80as években egy sima kézi kamerával(ez csak erős túlzó példa, mielőtt félreérti valaki) is lehetett olyan filmet készíteni, ami a bevételekkel a sokszorosát hozta vissza. Addig ma még egy zs kategóriás film is milliókba kerül és az sem biztos, hogy a színészek bérét kitermeli.
Így túl nagy kockázat a studióknak...
Ma is lehet olcsón filmet gyártani, sőt, még jó filmet is. A világítótorony (2019) 11 millió dollárból készült. A Sisu (2022) pedig kicsivel több, mint 7 millió dollárból. Még a John Wick (2014) is belefért 20 millióba Keanu Reeves-szel.
Szóval nem kell 200-300 milliós Marvel budget (és a vele járó kockázat) egy jó filmhez.
Most is készülnek jó filmek csak keresni kell. Régebben 3 filmből kellett a jót kiválasztanod, most 50- ből.
Egyébként kB. 10-15 éve kezdődött egy amolyan sivár, felszínes filmkorszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!