Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A metróban a mindig van...

A metróban a mindig van holnap felirat az a hajléktalanoknak van? Hogy ha hajléktalant látunk akkor azonnal hívni kell azt a számot gondolom.

Figyelt kérdés
jún. 5. 21:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez inkább azoknak szól, akik pszichés válsághelyzetben vannak, esetleg öngyilkosságon gondolkodnak.
jún. 5. 22:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

segélyszámok olyanoknak, akik az öngyilkosságot fontolgatják. kérlek szépen hagyd őket békén és ne foglald le a telefonközpontosokat a baromságaiddal, lehet hogy másnak éppen szüksége lenne rá hogy felvegye valaki a telefont...

ha nagyon terézanyáskodni akarsz, hívd fel a vöröskeresztet, hogy a drogos fsz már megint körbeszrja a keletit, legyenek kedvesek kijönni, kitörölni a sggét és megdicsérni milyen ügyes nagyfiú.

jún. 5. 23:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom azok miatt van akik esetleg a sínre ugorva akarnak véget vetni az életüknek.

A hajléktalanokkal amúgy sem foglalkozik senki, hiába jelented be.

jún. 5. 23:48
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az öngyilkosoknak.
jún. 6. 07:23
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért kéne hívni ha hajléktalant làtsz? Komolyan nem értem hogy ez hogy merült fel benned, de ne foglald ezzel a vonalat.

Olyanoknak van akik öngyilkosságit fontolgatnak.

jún. 6. 10:35
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Azoknak van, akik a metró elé akarnak ugorni
jún. 8. 19:39
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy tudna linkelni valaki nekem erről képet? Még nem vettem észre ilyesmit egyszer sem, amikor Budapesten jártam, de nyilván figyelmetlen voltam. Érdekelne, hogy néz ki. Google sajnos nem segít...
jún. 8. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!