Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha ügyfélkapun keresztül...

Ha ügyfélkapun keresztül teszek feljelentést ismeretlen számú telefonos zaklató ellen, akkor megkérdezik, hogy kire gondolok? Ha beigazolódik a gyanúm, akkor megmondják, hogy ő az?

Figyelt kérdés
bele se szól, ill.2 alkalmat eltekintve fel.se vettem, pedig sokszor hívott

jún. 17. 16:40
 1/5 marcusek válasza:
Nyugodtan tegyél feljelentést, de ha csak hivogatott az még nem bűncselekmény. Márpedig ha nem követett el ilyet, akkor nem is fognak nyomozni, de ha mégis, te csak akkor tudod meg, hogy ki volt ha bíróság elé kerül az ügy.
jún. 17. 17:19
 2/5 anonim ***** válasza:
68%
2024-et írva nem hiszem el, hogy lehetetlen küldetés egyszerűen letiltani egy ismeretlen számot! Kellemes értelmetlenül hadakozást! :DDDD
jún. 17. 22:57
 3/5 anonim ***** válasza:
27%
De ha ennyit tudsz, akkor "küzggyé'"! :D
jún. 17. 22:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Simán letiltanám a számot és kész.
jún. 20. 07:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Ismeretlen szám esetén soha nem veszem fel a telefont. Sokszor csak a Fidesz agymenését kellene hallgatni gépről, hát nem vagyok hülye. Aki nem adja meg a számát , az ne akarjon semmit.

Ha nem veszed fel soha, le fog szokni róla.

Egy másik ötletem, hogy add oda egy teljesen idegennek, hogy vegye fel és mondja, hogy ez már az ő száma, ha téged keresne.

jún. 20. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!