Ha ismeretlen a válaszadó, honnan lehet megtudni, hogy váltottam-e már vele üzenetet?
Üdv, egy kérdés alatti komment érdekes számomra és írnék a válaszadónak a témával kapcsolatban (nem nyomulás céljából 😁)
Honnan tudom, hogy nem írtunk-e már egymásnak? Ha anoním akkor csak az első válaszreakció után tudom meg a nevét...
Persze lehet van egyszerű módja csak számomra nem világos.
Köszi.
5-ös.
Ezt csak a privát üzeneteknél terjeszteném elő tehát a kommenteket nem lehetne egymáshoz kötni. Erre ott a név megjelenítése a kommentek esetében.
Köszi a válaszokat.
Hogy ne lehetne összekötni a kommenteket, ha mielőtt írsz neki látszik, hogy van-e vele privát chated és mi az? Ha ezt minden komment esetében lehet látni? Vagy ezt hogy kell elképzelni?
Illetve #7 mi az hogy "visszaél ezzel", ha aktívan nem tesz semmit (pl rád se ír)?
#7:
Figyu, én azonnal minden privátot törlök válasz nélkül, mivel nem chat-elésre használom az oldalt, ugyanis nem erre való. Ennyike.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!