Manapság az emberek miért félnek ennyire az ismeretlen emberektől főleg az interneten? Nagyon távolságtartóak az idegenekkel
Figyelt kérdés
2023. okt. 16. 02:55
1/18 anonim válasza:
mert aki fél, azt számos csalódás érte például - bántották, zaklatták, vagy csak az élet adott számára rendkívül sok, emberekkel kapcsolatos negatív tapasztalatot.
2/18 anonim válasza:
Kérdező, tudnál mondani egy konkrét szituációt példának, hogy mit értünk jelen esetben félelem alatt?
3/18 anonim válasza:
Én se értem, miért ilyen bizalmatlanok, vagy távolságtartok, én nem vagyok ilyen, bármikor küldök farokképet bárkinek azonnal.
4/18 anonim válasza:
Mert nem vagyok kíváncsi idegenekre az interneten. Én nem ott ismerkedem.
5/18 anonim válasza:
Mesélj, milyen kudarc ért az interneten?
6/18 anonim válasza:
Alapból a magyarnak van egy kibírhatatlan stílusa. A net ezt csak fokozza a személytelenség páncéljával. Általában 2 variáció van: A, vagy szeret a magyar a másik kárán csámcsogni, vagy; B, szerez magának a palimadarat, akit kihasználhat.
Sokaknak, akik érzékenyebbek, ezekből van elegük.
8/18 anonim válasza:
#7:
Ha kötözködni akarsz, azt máshol tedd. Látod, pont a felesleges másokba belekötés az egyik fő ok, a neten mindenki egy vadbarom kb.
9/18 anonim válasza:
Mert rengeteg csalás van, sokan eleve ki akarják zárni a lehetőséget, így ismeretlenekkel nem is kommunikálnak semmit.
10/18 Metionin válasza:
Manapság? Nem minden gyerek azt tanulja 100 éve, hogy ne álljon szóba idegenekkel? Sok kretén rohangál a világban, online meg még több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!