Manapság az emberek miért félnek ennyire az ismeretlen emberektől főleg az interneten? Nagyon távolságtartóak az idegenekkel
#11 vagyok, kérdezték privátban többen hogy mi lett a story vége. A srác követte, zaklatta a lányt a szerelmével. A lány apja írt a srácnak, hogy szálljon le a lányáról. Erre képes volt a zaklató feljelenteni a lány apját zaklatásért, fenyegetésért, hozzá is költött, hogy személyesen is fenyegette és megütötte az apa, pedig sosem találkoztak. Nem lett belőle semmi, mert a rendőrségen kiderült, hogy a srác a kattant, több száz üzenetet tudott a lány mutatni, hogy követi, fenyegeti, stb.
Végül ők is feljelentették a srácot és utána vett vissza valahogy. De addig folyton a lány nyomában volt, írogatott neki, hogy felakasztja magát az ajtójuk előtt ha nem megy le vele dumálni meg ilyenek.
#3: pont az ilyenek miatt.
Ha annyiszor százezrem lenne ahány kéretlen farokképet kaptam életem során már Budán lenne lakásom
Nem csak az interneten, szerintem élőben is ugyanez a helyzet mostanra. Annyi hogy a net még veszélyesebb terep is lehet, hiszen könnyebb félrevezetni a másikat, nem tudhatod ki van valójában odaát. Meg azért őszintén gondoljuk is végig, mi a gyakoribb? Ha valaki odamegy hozzád és leszólít, az csak tarhálni akar, lehúzni, ráderőltetni magát, kötekedni, feltartani, vagy esetleg tényleg bearanyozza a napodat mert olyan szép dolgokat fog mondani? Na többnyire ezért.
Az emberek többségében rémesek, csak sokan próbálják a civilizáció mázával elfedni ezeket a dolgokat. De a többség ugyanúgy önző, hazug, sunyi és kihasználós. Mondanám hogy tisztelet a kivételnek, de az utóbbi időben kezdem úgy látni hogy valószínűleg az is csak illúzió. Főleg ha kellően mélyre tudsz látni az emberek lelkébe, akár akaratlanul is.
Nagyon megnőtt a rossz tapasztalatok száma, például különféle csalásoknak köszönhetően. Az emberek pedig már fokozottan óvatosabbak, jobban figyelnek, jobban megválogatják, kikkel is állnak le neten beszélgetni, mert sosem tudni, milyen szándékkal keresik fel, és nem is biztos már, hogy tényleg azzal az emberrel írogatnak, akivel gondolják.
Meg elővigyázatosabbak is.. tisztelet a kivételnek, de amennyi sérült, problémás emberrel találkoztam mostanság, azért az már elkeserítő. És sajnos offline is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!