Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire érdemes vissza vágni...

Mennyire érdemes vissza vágni ha az utcán egy ismeretlen proli gyerek beszol kerékpárról?

Figyelt kérdés

Pl volt hogy sétáltam a múlt héten rendszeresen esernyővel(összecsukva) mert ugye kiszámíthatlan az időjárás a zivatarok miatt.

Erre pár napja egy proli kölyök ordítva kerékpárról a másiknak, hogy hol az esernyője, most nem fosik a tag az esőtől.

Szó nélkül hagyom ha előfordul, vagy érdemes lenne visszavágni ilyenkor?

jún. 15. 21:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%
Eleve furcsa, hogy ennyire figyelnwk rad... ez valami kis falu?
jún. 15. 21:24
 2/13 A kérdező kommentje:

Igen falu.

Sok a proli.

jún. 15. 21:28
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én konkrétan leszarnám, hogy két bugris mit dumál. Nem pazarlok erre energiát, plusz dehogy provokálom őket, hogy legközelebb vagy már akkor még inkább rajtam szórakozzanak.
jún. 15. 21:29
 4/13 A kérdező kommentje:
Igen én is így gondolom/gondoltam
jún. 15. 21:30
 5/13 anonim ***** válasza:
48%
Biciklisek sokszor szóltak be, tekernek is tovább, felesleges akármit szólni, mert tovább tekernek.
jún. 15. 21:47
 6/13 A kérdező kommentje:

Később még láttam őket, akkor estefelé egy bagolyfészket dobáltak kővel (kussoljál már el)

Szóval ilyen a színvonal

jún. 15. 21:52
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Annyit sem ér, hogy ezzel foglalkozz vagy felhúzd magad rajta. Ha visszaválaszolsz vagy még ők lesznek felháborodva és leállnak téged sértegetni, vagy pedig ha látják hogy ezzel foglalkozol, csakazért is fogják csinálni, hogy bosszantsanak. Mondják csak, meg se kell hallani. Legyél te az okosabb. :d
jún. 15. 22:10
 8/13 anonim ***** válasza:
21%
Jah akkor tipik mucsai parik... en ezert koltoztem nagyvarosba. :)
jún. 15. 22:20
 9/13 A kérdező kommentje:
Valószinűleg költözni fogok egy éven belül.
jún. 15. 22:27
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyenkor mindig abban reménykedek, hogy a következő ember akinek beszól majd jól megneveli.
jún. 16. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!