A mai generáció miért szereti a hülye, uncsi szuperhősös filmeket, míg a rajzfilmeket utálja? ( Marvel vs Agymanók 2 ) Mi az oka?
+1 példa arra, amikor valaki képtelen elvonatkoztatni a saját belső szubjektív értékítéletétől, és nem tudja felmérni, hogy az, amit valaki jónak gondol, lehet másnak rossz, és amit valaki rossznak gondol, az lehet másnak jó.
Mi az oka? Más az ízlésük. Ennyi.
Nekem is más az ízlésem ha nem tűnt volna fel.
Jobban szeretem a családi, tanulságos, mulatságos rajzfilmeket!
A megfogalmazásból feltűnt. Azt viszont nem értem, ez miért probléma? Merthogy az is feltűnt, hogy elítéled azt, aki mást szeret (a "hülye, uncsi" jelzőből vonható le ez a következtetés).
Rendben, örülök, hogy ezeket szereted.
Pl. én 1990-ben születettem. Annak idején minőségi meséket csináltak, még a Disney is. Múltkor meg szerettem volna nézni a Kívánság című mesét, 20 perc után kinyomtam, mert olyan bugyuta volt.
Marvelt se nézek, mert nem érdekel.
Inkább sorozatokat nézek, azok legalább jobbak.
Ma már a film és mesevilág elkorcsosult. A mai meséket össze se lehet hasonlítani a 90-es évekbeliekkel.
Talán mert szerintük menő. De ismerek olyan fiatalt, aki szerint nem így van. Talán rossz közeget ismersz. Én pedig 30 év feletti pasiként a modern animációkat szeretem és a Marvelt utálom. Csak a Galaxist szeretem a Marveltől. De annyira azt sem, hogy szaladtam volna a 3. részért. Azóta sem láttam. De a 2. Jégvarázsért szaladtam. :-)
Viszont nem értek egyet a Kívánsággal, mert végre klasszikus régi hangulata lett és számomra méltó jubileumi film volt.
Dettó :D
Nekem is a galaxis őrzői a kedvencem.
Mordály, ŰrLord, Gamora. A karácsonyi epizód jó lett.
Bár valamiért amikor ajánlják, hogy nézzük már meg. A Dedpúltot, akkor nijcs kedvem moziba menni... A Deadpool 1 sem tetszett nekem.
Az Oroszlánkirály rajzfilmek a kedvencem :P
Ezért is várom az új előzményfilmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!