Az emberek miért dobnak el maguktól olyan filmeket, sorozatokat, amiknek tök jó, kreatív sztorija pusztán azért mert van benne egy meleg/leszbikus/transznemű szereplő?
#20: Igazad van, a Pinocchio tündéréről van szó, ezt véletlenül összekevertem. Most ha egy filmbe egy ronda figurát raknak, akkor mért ne lehetne kritizálni. A filmsztárok se véletlenül jóképűek/szépek. Én nem tolok propagandát, azt a woke-ok csinálják, én csak reagálok rá. A nigger pedig indokolt, ha egy figura kizárólag a bőrszíne miatt kapja meg a szerepet, bocs.
"Ugyanígy miért ne castingolhatna valaki latina vagy fekete színészt is a szerepre? Mégis min változtat az, hogy sötét bőre lesz benne Arielnek?"
Te most kit akarsz meggyőzni? Az egész világot, hogy miért nem tetszik nekik, amivel szerinted nincs semmi gond? Sok sikert.
#20 Sztem halál vicces hogy személyes sértésként éled meg azt hogy másoknak más a véleményük, mint neked. Üdv a való világban, bizonyára fájdalmas ébredés volt, de Isten hozott itt a szólásszabadság földjén.
Tőlem lehet ez a véleményed. Szíved joga.
Nekem nem oszt nem szoroz. Azt gondolsz és mondasz rólam amit csak akarsz, szabad a pálya.
"ha egy figura kizárólag a bőrszíne miatt kapja meg a szerepet, bocs"
És ezt melyik troll mondta? A mániákus hazudozó Nerdrotic? Vagy melyik?
Ezt mondom, bármit csinálhatnak, csak azért kapta meg a szerepet, mert fekete. Nem számít, hogy Sheila Atim egy feltörekvő, egyre népszerűbb színésznő és jó énekesnő és esetleg ezért választják egy éneklős Disney mese szerepére. Szélmalomharc, mert nyeled az alt right propagandát. Ha fekete színészt castingolnak be, akkor az csak valami politikai összeesküvés, mert a feketék nem lehetnek jó színészek vagy énekesek.
Ha ma csinálnák a 97-es Disney Hamupipőkét és castingolnák Whitney Houstont a tündérkeresztanya szerepére, te akkor is azt mondanád, hogy csak azért, mert fekete. Nem számít, hogy ő a kib**szott Whitney Houston, aki majd hoz magával egy csomó nézőt.
Azért nem kevés komplexusod van, ha azt hiszed, hogy te képviseled a világot.
"személyes sértésként éled meg azt hogy másoknak más a véleményük, mint neked"
Az nem vélemény, hogy valakinek a képébe hazudsz. Vagy most azt fogod hazudni, hogy a válaszadó tudta miről beszél és nem csak a propagandáját tanulta be rosszul? Mert nem volt semmilyen A kis hableány előzetes, ráadásul tündér sem szerepel benne.
Azt sem tudjátok, hogy mit utáltok és hazudoztok róla és ezt tartod te "véleménynek".
Amúgy a normális vélemény nem zavar. Ellentétben veled nekem nem fáj a szabadság.
A niggerező, azt sem tudja miről beszél "vélemény" (ami valójában alt right propaganda) viszont zavar. Főleg azért, mert hazugság, amit nem tartok véleménynek. De ezt már írtam.
Köszi, hogy megengeded, hogy azt csináljam, amihez jogom van. És igen, ezt jól látod, fogok gondolni és mondani is rólatok dolgokat.
"ha én a Hófehérke és a hét törpe Szundiját akarom eljátszani, nem fognak alkalmazni, mert nem vagyok törpe"
Akkor nálad A Gyűrűk ura és A hobbit is komolyan kiverhette a biztosítékot, mert senki sem volt benne valódi törp, hanem átlagos magasságú színészek, sőt valamelyik magasabb volt valójában, mint a többiek.
Ahhoz meg aztán nagyon sok ész kell, hogy egy 1940-es rajzfilmben miért nem rajzolták feketére a tündért...még véletlenül sem a rasszisták miatt.
De ebben az a szép, hogy akár tetszik, akár nem fekete színésznő alakítja a szerepet. :) Pukkadj meg. <3
27: hagyd szerintem. Gondoljanak amit akarnak... most tényleg, számít valamit neked személy szeint?
Kötve hiszem🤣
Most fontosnak érzik magukat, hogy beálhattak egy nagy ügy mellé, forradalmárok lettek, de legalább lett életcéljuk, jobb ez mintha csak lézengenének balra-jobbra, nyálcsorgatva, szobanövényként dísznek egy sarokba állítva.
Bontakozzanak csak ki!
De átment az "üzenet" és butaságnak, alt right propagandának tartom.
Egy brit színésznő, aki az európai kultúrán nőtt fel, miért ne alakíthatna tündért? Sheila Atim európai, Nagy-Britanniában él.
Mi az, ami kizárja, hogy tündér legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!