Szívesen dolgoznál egy olyan helyen, ahol plusz szabaadság jár a kollégádnak, ha "transznemű"?
2022. jún. 1. 13:59
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
49 szavazat
1/25 A kérdező kommentje:
Jó lenne ha pl. szemüveget csináltatok is járna rá külön szabi, vagy ha manikűröshöz megyek.
2022. jún. 1. 14:00
2/25 anonim válasza:
Nem. Őszintén szólva olyan helyen sem dolgoznék szívesen, ahol van transznemű, és esetleg szó esik róla, hogy ő az. Mert akkor kötelező tapsikolni neki
3/25 anonim válasza:
Ja, de ha multinál dolgoznék, és a tranyóknak plusz szabadság járna, bemondanám, hogy az vagyok.
4/25 anonim válasza:
Oda és vissza váltogatnám a nemem minden hónapban. Be se járnék dolgozni
5/25 anonim válasza:
A degeneráltak mostanában kiemelt bánásmódban részesülnek.
6/25 anonim válasza:
Persze, én is egyből bemondanám, hogy az vagyok. :))
7/25 anonim válasza:
Lehet eljön az idő, amikor kötelező lesz annak lenni és aki nem operált át magán valamit azt kirekesztik hogy fasiszta és talán még meg is erőszakolják. Ebbe az irányba haladunk. Először jön a pozitív diszkrimináció a kondícionálás. Végül aki nem vált jön a fekete leves
8/25 anonim válasza:
Ezzel nincs baj, hisz a nemváltó műtét jobb esetben egyszeri alkalom és a cikkben is írják pár napról van szó és nem azért kapják mert ratyik (többség ugye el se olvassa a cikket csak köpköd)
A nagyobb baj, hogy a férfi dolgozók tetszőlegesen öltözhetnek női ruhába és mindenki azt a wc-t használja amelyik tetszik neki.. na egy miniszoknyás lakatos márktól hányinger kerülgetne, szóval se dolgozni se vásárolni nem szeretnék ott
9/25 anonim válasza:
Csak ha plusz szabadság jár a háziállatok után is.
10/25 anonim válasza:
Ott akkor a főnök is ferdült...
Nem,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!