Akik szerint a transzneműek mentálisan betegek azok szerint a vallásos emberek is azok, igaz?
Fú kérdező mit fogsz te ezért kapni. :D
Had legyek autentikus gyűlölködő idióta"
Há' de a vallás más, az hagyomány!!!!! Meg az a csúúúnya gender veszélyes, meg kell védeni tőle gyermekeinket, mer az aktivisták bemennek az óvodába és átműtik a három éveseket!!! Nem is értem, hogy lehecc ekkora lipsi!!!!
A vallásosak rosszabbak, hiszen a kromoszómák tudományosan bizonyított, létező dolgok, és objektív tény, hogy 2 fajta létezik, és jelenlegi tudásunkkal nem megváltoztathatók. A "transzneműség" kb. ugyanaz a kategória, mint a laposföld hívők. Egy objektív, tudományos tényt tagadnak.
A vallások esetén az van, hogy egyetlen egyikre sincsen semmiféle bizonyíték, meg az ellenkezőjére sem. Minden egyes vallás minden hívője úgy működik, mint a kisgyerekek, akik elhiszik a meséket. Nyilván lehetnek pozitív hatásai, mert sok vallás tanít pozitív dolgokat, de attól még tény, hogy minden egyes vallás minden egyes híve teljesen vakon követ valamit, csak mert Móricka azt mondta, és ő elhitte.
A súlyosan vallásos emberek általában tényleg mentálisan betegek. Az értelmes vallásos emberek pedig soha nem úgy gondolták, hogy ami a Bibliában le van írva, azt szó szerint kell venni.
A transzneműek szintén mentális betegek, mert ha valaki másnak képzeli magát, mint ami, akkor azt nem nevezhetjük egészségesnek. Pláne, ha ezért képes súlyos öncsonkító műtetnek és hormonkezelésnek alávetni magát.
#8: "Ha én mosogatok az asszony helyett, akkor transznő lettem?"
A szomorú az, hogy valóban kb. ezt jelenti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!