Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szívesen dolgoznál egy olyan...

Szívesen dolgoznál egy olyan helyen, ahol plusz szabaadság jár a kollégádnak, ha "transznemű"?

Figyelt kérdés
[link]

2022. jún. 1. 13:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
80%
Minden kezelésért járnia kéne a szabadságnak, hiszen az illető nem tud bejárni dolgozni, nyilván ezzel is egyetértek. Ha valaki szívesen átműtteti innen magát pár nap szabiért akkor csak nyugodtan, senki se állítja meg őket. :D
2022. jún. 1. 16:24
 12/25 anonim ***** válasza:
37%
#8: Nemváltó kezelések miatt is kapnak szabadságot. Majd a kis transz azt mondja, hogy őneki most kezelésre kell mennie, te meg húzhatod helyette az igát.
2022. jún. 1. 16:24
 13/25 anonim ***** válasza:
27%
Azért nem szabad megadni a jogokat a homokosoknak, mert mint látható, rögtön elkezdenek vele visszaélni.
2022. jún. 1. 16:25
 14/25 anonim ***** válasza:
79%
Egyébként tényleg jó lenne, ha járna plusz szabadság 1-1 napos orvosi beavatkozásokért, most vagy az ebédidőt lopom el, vagy munka után fogadnak, 1 napra nem írnak ki betegszabira sem.
2022. jún. 1. 16:39
 15/25 anonim ***** válasza:
78%
Most ha műtenek valakit, akkor járjon neki a szabadság utána. Ha egy pszichiáter kimondja, hogy a mentális egészségük miatt szükségük van a beavatkozásra, akkor nekem az megfelel. Azért ez nem az a kategória, mintha puszta hóbortból plasztikáztatna. A visszaélésektől pedig nem félek, mert nem tudom elképzelni, hogy valaki 10 nap szabadságért átműttetné a testét. A 10 nap valószínűleg csak a töredéke a felépülési időnek alapból.
2022. jún. 1. 18:31
 16/25 anonim ***** válasza:
37%
Én meg autista vagyok, nekem miért nem jár?
2022. jún. 1. 18:55
 17/25 anonim ***** válasza:
24%
#16: Az csak a deviánsoknak jár.
2022. jún. 1. 19:17
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
nekem aztán mindegy, a saját dolgommal foglalkozok
2022. jún. 12. 01:00
 19/25 A kérdező kommentje:
18 akkor minek írsz ide?
2022. jún. 12. 01:21
 20/25 anonim ***** válasza:
96%

Csak akkor lennék hajlandó ilyen helyen dolgozni, ha semmi más munkát nem találnék. Ez egy marha nagy igazságtalanság azokkal az emberekkel szemben, akik nem transzneműek- vagyis a többséggel szemben.

Amennyiben dolgoznának rendesen az LMBTQ-közösséghez tartozó emberek is, ugyanúgy, mint a többség, az engem egyáltalán nem zavarna, ha férfiak is hordhatnának női ruhákat, meg fordítva is. Azon legfeljebb röhögnék egyet magamban, ha nagyon nevetségesen nézne ki, de különösebben nem érdekelne. Az ingyen szabadság a semmire fel viszont pofátlanság.

Mindenki azzal jön össze, meg azt csinál a saját testével, amit akar- addig, amíg a többi embernek kára nem származik belőle. Én nem lennek hajlandó egyetlen transznemű helyett sem dolgozni.

Visszaélések pedig biztos, hogy nagyon gyakran lennének egy ilyen helyen, én pedig még a valódi transzneműek számára sem tartom ezt jogosnak.

2022. jún. 17. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!