Az emberek miért pénzelik a Netflixet meg a HBO Go-t, mikor megvan minden ingyen torrenten és egyéb oldalakon?
Nem állítottam oylat, amit írtsz... de én tájákozódjak..
Mellesleg te butáztál le, amikor marhara nem volt igazad...
Imádom a gyakorit, semmi vitakultúra.
Engedd el, más dimenzióban létezik.
Az utóbbi években a STREAM szolgáltatások miatt már nem növekedik a torrentezés és némi visszaesés is történt, Amint az Amazon Prime video is betör { ami már sok magyar tartalom van szinkron és felirat mellet, illetve már magyarul is beállíthatod az oldalt, 1890 ft} akkor itt fordulni fog a kocka..
Egy kis érdekesség: [link]
, csak érdekességként osztottam meg. Amúgy már Csehországban is jópár esetet tudok, ahol elővették az otthoni felhasználót, Mo-n még lehet, nyugi van ilyen téren.
Ezt a kollektív rinyát, amit itt levágtok?!? :Y
Eddig mindegyik általam próbált streamingnél:
- Volt próbaidő ingyenesen
- Nem volt kötelező minimum előfizetési idő (jó nyilván egy hónap az alap, de abban senki sem hal éhen)
- Bármikor lemondható
- A tartalomról és a streaming minőségéről mindig találsz információkat a neten, cikkekben, fórumokban stb.
- Egy-egy streaming-szolgáltató átszámolva olyan párezer forintnak megfelelő összegbe kerül és nem tartanak senkinek sem pisztolyt a fejéhez, hogy az ÖSSZESRE fizessen elő
- Mindenhol van legalább egy húzónév/brand, ami általában a legtöbbeknek érdekes lehet (megnézted, lemondod az előfizut)
A Disney és a többi meg olyan, mint bármelyik random gigavállalat. K..va sok profitot akar és kell termelnie. Ez újdonság? 57 hozzászólás jelentős része a fentieken hisztizik, pedig nincs itt semmi dráma, tényleg. :K Ha valakinek annyira büdös az egész, akkor meg lesz.rja és nem nézi egyiket sem, nem fizet elő egyikre sem. :K
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!