Az emberek miért pénzelik a Netflixet meg a HBO Go-t, mikor megvan minden ingyen torrenten és egyéb oldalakon?
Figyelt kérdés
2021. jún. 24. 10:04
1/64 anonim válasza:
Én pl azért pénzelem a netflixet, mert nincs sem laptopunk, sem számítógépük, így letölteni sem tudom a filmeket. :)
2/64 anonim válasza:
Az emberek miért dolgoznak amikor rablással rögtön is lehet pénzhez jutni?
3/64 Koplárovics Béci válasza:
Az embereknek miért adnak fizetést, ha egyszer a rabszolgatartás is bejött régen?
4/64 anonim válasza:
Na és mi lenne meg ingyen torrent és egyéb oldalakon, ha a tartalomgyártók nem gyártanának tartalmakat? Nem fizetsz, nem gyártanak anyagokat, nincs mit ellopni.
5/64 anonim válasza:
Nekem van számítógépem, de telefonról torrentezek. :)
Amúgy a legtöbb ember egyszerűen vagy hülye a torrentezéshez, vagy nem tud meghívót szerezni. (Mert jó magyar tartalom inkább zárt oldalakon vannak. Ha valami alapból csak feliratos, megoldható az hogy TPB + srt fájl valahonnan, de az emberek szeretik a szinkronos filmeket.)
Egyik barátnőmék 12.-ben nem tudtak kicsomagolni egy rar fájlt. (Ami amúgy az általam megoldott számítástechnika házijuk volt) Hogy várod el az ilyenektől, hogy telepítsenek egy torrent klienst, beállítsák a legoptimálisabbra, majd megnyissák vele a torrent fájlt, s azt eleget seedeljék ahhoz, hogy ne tiltsák ki őket az oldalról?
6/64 anonim válasza:
Meg ha lehetne csak pár filmet külön ilyen pár száz forintért megvennni. De most azért elofizetni mert egy két dolog érdekelne hát annyit nem ér akkor egyszerűbb letolteni
7/64 meszike91 válasza:
Mert egyszerűbb és legális. Nem mindenki tud meghívót szerezni torrent oldalakra és nem mindenki akar vírust kapni és szexhirdetést nézegetni az online film mellett.
8/64 anonim válasza:
Mert nincs meg minden torrenten :D
9/64 A kérdező kommentje:
7. AdBlockról hallottál már?
2021. jún. 24. 12:40
10/64 anonim válasza:
Ha tehetős lennék, én is pénzelném őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!